Merkez Parti Genel Başkanı Karslı: 80 Yılda Yaptıklarımızı 10 Yılda Sattık

Merkez Parti Genel Başkanı Karslı: 80 Yılda Yaptıklarımızı 10 Yılda Sattık

Merkez Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Abdurrahim Karslı, "Cumhuriyet ilk kurulduğu zaman bütçesi 118 bin Türk lirasıdır. Para yok altın yok iş yok. Özellikle sonraki yıllarda tüketim ekonomisi israf ekonomisi bugün de geldiğimiz nokta da 80...

Merkez Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Abdurrahim Karslı, "Cumhuriyet ilk kurulduğu zaman bütçesi 118 bin Türk lirasıdır. Para yok altın yok iş yok. Özellikle sonraki yıllarda tüketim ekonomisi israf ekonomisi bugün de geldiğimiz nokta da 80 yılda yaptıklarımızı 10 yılda sattık. Hem de onda bir fiyatına sattık. Öyle bir ekonomi. Tüketim ekonomisi. Borçlarımızı da hükümeti aldığımız zamandakinin iç borçları iki katında dış borçları da 3 katına çıkardık." dedi.

    Partisinin Aksaray İl Başkanlığı’nın açılışına katılan Karslı, Ankara Caddesi’nde açılan il başkanlığının açılış kurdelesini kesti, daha sonra açılış konuşması yaptı. Karslı, burada yaptığı konuşmada, "Siz Aksaray’da yaşıyorsunuz. Aksaray’da milletin geçim kaynağının esası tarımdır. Tarımın ne hale getirildiğini gördük. Şimdi kimse ekmek istemiyor niye çünkü bir şey üretmek için bende tarımla hayatını devam ettiren bölgede doğup büyümüşüm. Akrabalarıma soruyorum mesela niye ekmiyorsunuz. Diyorlar ki harcadığımız rakamlarla elde edilen ürünler in karşılığı değil. Onun için devletin sadece verdiği bu yardımla geçiniyorlar." diye konuştu.

    "AK PARTİ'NİN BİLGİSAYAR HIRSIZLIKLARINI ORTADAN KALDIRMAMIZ LAZIM"

    Genel Başkan Karslı, 70 yakın ilde teşkilatlanmalarını tamamladıklarının, zor olanı başardıklarını ifade etti. Merkez Parti Genel Başkanı Karslı, "Bir tek sıkıntı var sadece AK Parti'nin bilgisayar hırsızlıklarını ortadan kaldırmamız lazım. Demin de söyledim hani derler ki hırsız evden olunca öküz bacadan çıkar. Hırsızın da numaraları bitmiyor. O bilgisayar hırsızlıklarının nasıl engelleyeceğiz onu düşünüyoruz şimdi. O bir milyon üyeyi bulduğumuz zaman sandık başına müşahitlerini denetçileri onun içinden bulacağız inşallah. Şimdi ilk hedefimiz o. Onu da temin edersek teşkilatlarını kurmuş, kongresini yapmış şu kadar da üyeyi bulmuş. O kadar üye önemli bir şey. CHP, cumhuriyet kurulduğundan beri var 600 küsur üyesi var çoğu da ahrete gitmiş mefta silinmemiş yıllar önce üye olmuş ölmüş gitmiş yani. Çağırsan mezardan gelmez gelemez yani aktif bir üye tarzı da yok. MHP 30 küsur yıldan fazladır var belki daha fazla işte onların üyesi 300 bin civarında. Zaten biz 1 milyon üyeyi yakaladığımız zaman Türkiye de AK Parti'den sonra ikinci partiyiz demektir. Ki AK Parti'nin üye kaydı da bizim usulümüz gibi gidip anlatarak bularak gönül vermiş insanlar değil. Adam iş ve işçi bulma kurumuna müracaat etmiş ne demişler git kayıt ol gel. Oğlu için işe kayıt ol demiş kredi istemiş git kayıt ol demiş selam vereni üye kaydettikleri için korkusundan belasından sıkıntısından onların ki de sahi değil. Onun için bizim için geldiğimiz bir ayağı da üye kayıtlarımız onları da yakalayacağız inşallah. Bura da da 7 Haziran seçimlerine hazırlanacağız." şeklinde konuştu.

    Açılışa parti üyeleri ve vatandaşlar katıldı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.