Merhaba'nın Vukoviç haberi Yunan medyasında

Merhaba'nın Vukoviç haberi Yunan medyasında

Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken'in Konyaspor'un başarılı stoperi Jagos Vukoviç'in Olimpiyakos'a transferi ile ilgili transfer haberi Yunanistan medyasında gündem oldu

Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken'in Konyaspor'un başarılı stoperi Jagos Vukoviç'in Olimpiyakos'a transferi ile ilgili transfer haberi Yunanistan medyasında gündem oldu. Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken'in tweeti ve haberi kaynak gösterilerek, Vukoviç transferi ile ilgili haber yayınlandı. Yunanistan'ın en çok takip edilen spor sitelerinden olan Onsports'ta çıkan haberde yazı işleri müdürümüz İbrahim Büyükeken Vukoviç ile ilgili tweeti ve haberi kaynak gösterildi.

Haberde "Jagos Vukoviç ile ilgili transfer iddiaları doğrulandı. 29 yaşındaki Sırp savunma oyuncusu transfer iddialarını kabul etti. Vukoviç, Türk gazeteciye nerede olduğunu itiraf etti ve transferi ilgili ayrıntıları anlattı. Gazeteci İbrahim Büyükeken, twitinde şunları söyledi:  Vukoviç ile ilgili attığı twittede 'Vukoviç ile az öne konuştum. Şu an Konya'dayım. Olimpiyakos'un Konyaspor anlaşmasını bekliyorum."

FERHAT TÜRKOĞLU merhabahaber.com

qqq.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.