Merhaba Şehir Konyaspor 100. Yıl Özel Sayısı büyük ilgi görüyor 

Merhaba Şehir Konyaspor 100. Yıl Özel Sayısı büyük ilgi görüyor 

Şehrin kültür, sanat ve sporunun nabzını tutan Merhaba Şehir dergisi Haziran-Temmuz sayısında Konyaspor’un 100. yılına özel bir sayı ile okuyucularının karşısına çıktı.

Şehrin kültür, sanat ve sporunun nabzını tutan Merhaba Şehir dergisi Haziran-Temmuz sayısında Konyaspor’un 100. yılına özel bir sayı ile okuyucularının karşısına çıktı. Merhaba Gazetesi bünyesinde çıkarılan Merhaba Şehir Dergisi her sayıda olduğu gibi Konyaspor’un 100. Yılı için özel olarak hazırlanan bu sayısında da büyük ve özel bir ilgi görüyor. 
Konyaspor'da görev yapmış efsane başkanlar, teknik direktörler, Konyaspor tarihine damga vurmuş efsane futbolcular ile röportajların yanı sıra Türkiye Kupası ve Süper Kupa Zaferlerinin hikayesinin  bulunduğu Merhaba Şehir 100. yıl özel sayısının satışı seçkin kitapçılarda devam ediyor. 

sehir-web-ana-1.png
 Merhaba Şehir Dergisi’nin Konya’da bulunan okuyucuları bu özel sayıya Merhaba Gazetesi binasından ve seçkin kitapçılardan ulaşabilirken  Konya  dışındaki okuyucular ise kargo ile dergiye sahip olma fırsatı buldu. 

sehir-kapak-2.png

Dergiye ulaşan birçok okuyucu beğenilerini sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlar ile gösterirken 
“ Gerçekten kütüphanelik ve arşivlik bir dergi olmuş” ifadelerine yer verdi 

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.