Mercedese binen gurbetçi AK Parti'ye tepki gösterdi: Düzgün yol yok

Mercedese binen gurbetçi AK Parti'ye tepki gösterdi: Düzgün yol yok

Almanya, Belçika, Hollanda ve Fransa gibi Avrupa ülkelerinde milyonlarca Türk gurbetçi yaşıyor. Bu yıl Almanya'dan Türkiye'ye gelen bir gurbetçi AK Parti'ye tepki gösterdi. Söz konusu isim yolların bozuk oluşundan dert yandı.

Türkiye'de yaşayan binlerce kişi 1970-1990 yılları arasında Avrupa ülkelerine çalışmaya gitti. Başta Almanya olmak üzere Belçika, Fransa ve Hollanda gibi ülkelere yerleşen vatandaşların nüfusu yıl geçtikçe arttı.

ekran-goruntusu-2024-08-31-160536.png

Şuan Avrupa kıtasında milyonlarca Trük gurbetçi yaşıyor. Her yıl yaz tatilinde memleketlerine akın eden gurbetçilerden birisi AK Parti'ye isyan etti. Almanya'da yaşayan gurbetçi Adem Yıldırım, memleketi Sinop'un Türkeli ilçesindeki yol sorununa dikkat çekmek amacıyla eylem düzenledi.

ekran-goruntusu-2024-08-31-160645.png

Aracının üzerine "Türkeli'de yolumuz yok" yazılı pankartlar asan Yıldırım, bu mesajı Ankara’ya ulaştırmayı hedefliyor. Adem Yıldırım AK Parti Genel Merkezi'ne gidip tüm Türkelililer adına dilekçe verdi. Yıldırım, "Biz derdimizi anlattık, onlar dinledi. Durmak yok yola devam" dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum