Meramlı pehlivanlar İstanbul’da kamp yapacak

Meramlı pehlivanlar İstanbul’da kamp yapacak

Meram Beldiyesi Güreş takımı 13-26 ocak tarihleri arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Güreş takımı ile birlikte Cebeci Spor Salonunda kamp yapacak.

Meram Belediyespor Güreş Sorumlusu Necmettin Yılmaz İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin  daveti üzerine iki takımın İstanbul’da kamp yapacağını ve bu kampın sporcular için faydalı gececiğine inandığını söyledi.

300_880x440.jpg

MERAM BELEDİYESİ GÜREŞE ÖNEM VERİYOR

Meram Belediyespor Güreş takımları sorumlusu Necmettin Yılmaz İstanbul kampına antrenör Mustafa Erdemir nezaretinde 16 sporcu gönderdiklerini ifade ederek: “  Minikler ve yıldızlar kategorilerinde güreşçilerimiz bu kampa dahil olacaklar. İnşallah güzel bir kamp süreci geçirerek  yıl içerisinde yapılacak şampiyonalara hazır hale gelmiş olacaklar. Kamp masrafları  İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanırken yol ve servis ihtiyaçlarımız Meram Belediyemiz tarafından karşılanacak.  Belediye Başkanımız sayın Fatma Toru hanımefendi ve Kulüp Başkanımız Hüseyin Saraç güreşe çok büyük destek verip ilgi gösteriyorlar kendilerine çok teşekkür ediyorum. Şuanda  bütün kategorilerde 100’e yakın sporcumuz var. Sezai Şıpal, Onur Karaköse, Abdullah Özyurt,  Mustafa Erdemir, Seyfullah Günaydın ve Halil Karaçor hocalarımızın nezaretinde sporcularımız haftanın her gününde çalışmalarını sürdürüyor. Bizde Halil hocamla birlikte hocalarımıza yardımcı oluyoruz.  Güreş branşına Meram Belediyespor etiketi ile yeni şampiyonlar kazandırmak için hiçbir karşılık beklemeden almadan  elimizden gelini yapıyoruz.  Bunu yaparken de sporcularımızı sadece antrenmandan antrenmana görmüyoruz. Sporcularımızın her türlü problemi ile birebir ilgilenmeye çalışıyoruz. Sporcularımızın eğitimleri aile ile olan diyalogları ve her türlü sıkıntılarına çare olmak için koşturuyoruz. Amacımız Konya’nın güreşi kazansın “ ifadelerini kullandı.

FERHAT TÜRKOĞLU        

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.