Meram’da yeşil dokuyu artıracağız

Meram’da yeşil dokuyu artıracağız

Saadet Partisi (SP) Meram Belediye Başkan Adayı Lütfi Yalman ve SP Meram Belediyesi Meclis üyesi adayları, gazetemizi ziyaret etti.

 Ziyarette konuşan SP Meram Belediye Başkan Adayı Lütfi Yalman, projeleri hakkında bilgi verdi. Meram’ın yeşil dokusunu geliştireceklerini ve doğal alanları artıracaklarını ifade eden Yalman, “Temel hedefimiz yeşil dokusunu geliştirmek olacaktır. Meram’da çadır kamplar oluşturacağız. Hizmet sunmanın gayreti içerisinde olacağız” dedi.
Meram ilçesinin belediyecilik yapmak açısından en zor yerlerden birisi olduğuna işaret eden Yalman, Meram’ın yoğunlaşmanın en çok yaşandığı merkez ilçe olduğunu belirtti. Meram’ın kalkınması için birçok proje hazırladıklarını aktaran Yalman, “Projelerimiz süratle hayata geçirilecektir. Daha büyük projeler için de zamana ihtiyaç var. Vatandaşlarımıza bugüne kadar ne milletvekilliğimiz döneminde ne belediye başkanlığı yaptığımız zamanda mahcup olduk. Bundan sonra da mahcup olmayacağız. Bu işi samimiyetle yapıyoruz” diye konuştu. Meram’ın Konya’nın ayrıcalıklı bir ilçesi olduğunu hatırlatan Yalman, Meram’ın fiili olarak bu özelliğini kaybettiğini belirterek, “Yeniden göreve geldiğimiz zaman Meram yeniden ayrıcalıklı bir ilçe haline gelecektir. Büyükşehir Belediyesi Meram’a 5 yıl boyunca tek çivi çakmamıştır. Belediye Başkan Adayımız Mustafa Özkafa ile yapacağımız çalışmalarla ulaşım ağı, kentsel dönüşüm projeleri, geniş kamp bölgesi çalışmalarını hayata geçireceğiz” diye konuştu. Yalman, konuşmasında Merhaba Gazetesi’ne Konya kültür hayatına verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, yayın hayatında başarılar diledi. Ziyarette Belediye Meclis Üyesi adayları Harita Mühendisi Hilmi Sevim, İnşaat Mühendisi Kazım Horzum, İktisatçı Süleyman Erol ve İnşaat Mühendisi Mikail Kuru da hazır bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.