Meram’da ödüllü skeç ve stand-up yarışması

Meram’da ödüllü skeç ve stand-up yarışması

Meram Belediyesi ile Meram Rehberlik ve Araştırma Merkezi ''Bileğinin Yerine Yüreğini Kullan'' başlığı altında, lise öğrencilerine skeç ve stand-up yarışması düzenleniyor.

 
Meram Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, yarışmanın Konya il merkezindeki liselerde bulunan öğrencilere yönelik olduğu bildirildi. 
Yarışmadaki amacın, gençlerin her türlü şiddetle ilgili farkındalığını arttırmak ve mizah yoluyla şiddeti önlemek olduğunun belirtildiği açıklamada, şunlar kaydedildi: 
''Bileğinin Yerine Yüreğini Kullan'' sloganıyla gerçekleştirilecek ödüllü skeç ve stand-up yarışmasına müracaatlar başladı. Başvurular 31 Ocak 2011 tarihine kadar devam edecek. Yarışmanın konusu, 'toplum ve bireysel hayattaki her türlü şiddet, olumsuz davranışlar ve çözüm yolları' konusunda olacak. Alıntı eserler değerlendirilmeyecek. Yarışmada birinci olan ekibe 3 bin, ikinci ekibe 2 bin, üçünce ekibe bin, dördüncü ve beşinci olan ekibe MP4 çalar verilecek. Ayrıca 1, 2 ve 3. olan ekiplerin okullarına da birer Diz üstü bilgisayar hediye edilecek. Skeç-Stand-up gösterisi sergileme süresi en fazla 15 dakika olacak.''
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.