Meram’a yeni bir tesis daha

Meram’a yeni bir tesis daha

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi, ilçenin farklı mahallelerine ihtiyaç duyulan tesisleri kazandırmaya devam ederken, Yenice Mahallesi'nde projelendirilen gençlik merkezinin ihalesi yapılacak.

Yenice Mahallesi Gençlik Merkezi'nin ihalesini 11 Ocak 2017'de yapacaklarını ifade eden Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, "Arsa alanı bin 210 metrekare, inşaat alanı da bin 500 metrekare olan tesiste derslikler, kütüphane, sohbet odası, çok amaçlı salon ve mescit yer alacak. Modern mimari tarzı ile yapılacak merkezin gençlerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

"Gençler en önemli sermayemiz"

Genç nüfusun ülkemizin en önemli sermayesi olduğuna dikkat çeken Başkan Toru, "Gençliğe yapılan yatırımı önemsiyoruz ve bu doğrultuda yatırım ve hizmetlerimize yön veriyoruz. Alavardı Mahallesi'ndeki Uluslararası Gençlik Akademisi'nden sonra ilçemizin farklı bölgelerine gençlik merkezleri yapıyoruz. Yenice Mahallesi'ne yapacağımız bu tesis de bunun halkalarından biridir. Gençlere yönelik hizmet ve yatırımlarımız devam edecek" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.