Meram Tıp'tan refakatçilere konforlu koltuk

Meram Tıp'tan refakatçilere konforlu koltuk

Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi, servislerdeki refakatçilerin kullanımına sunmak üzere 240 adet konforlu refakatçi koltuğu satın aldı.


Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hamdi Arbağ, yaptığı açıklamada, sadece hastanede tedavi gören hastaları değil, hasta yakınlarını da rahat ettirmek için çalıştıklarını belirtti. 
Hastanede yataklı tedavi gören hastaların yakınlarının refakatçi için yer olmadığı durumlarda uzun süre sandalyelerde oturmak zorunda kaldığını ifade eden Arbağ, şunları kaydetti: 
''Bu konuda hastalarımızın rahatsızlığını gözlemleyebiliyorduk. Ayrıca hasta yakınlarından da talepler geliyordu. Satın aldığımız 240 adet refakatçi koltuğunu üroloji, ortopedi, beyin cerrahi ve kulak burun boğaz servislerine yerleştirdik. Önümüzdeki dönemlerde tüm servislere refakatçi koltuğu alacağız. Hasta kadar hasta yakınlarının da memnuniyeti bizim için önemli. Bölgenin en önemli hastanesi olarak kurumsallaşma ve en iyi hizmeti sunma adına hastanemizi sürekli yeniliyoruz. Hasta ve hasta yakınlarını rahat ettirmek için çalışmalarımızı sürdürerek portatif koltuk hizmetini en kısa sürede tüm servislerde yaygınlaştıracağız.'' 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.