Meram Nüfus Müdürlüğü burada hizmet verecek

Meram Nüfus Müdürlüğü burada hizmet verecek

Meram Nüfus Müdürlüğü 6 Şubat 2017 Pazartesi gününden itibaren geçici süre ile Alavardı Mahallesi Fatih Caddesi’nde hizmet verecek.

Meram Nüfus Müdürlüğü  6 Şubat 2017 Pazartesi gününden itibaren geçici süre ile Alavardı Mahallesi Fatih Caddesi’nde hizmet verecek.  Meram Belediyesi de vatandaşlara gönderdiği mesaj ile durumu bildirdi. İlgili yer Yaka Caddesi ile Aziz Mahmut Hüdai Caddelerini birbirine bağlayan Fatih Caddesi üzerinde bulunuyor.

Kaymakamlıktan yapılan açıklama ise şu şekilde:

Meram Nüfus Müdürlüğü; vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmesi adına geçici süreyle İlçemiz Alavardı Mahallesi Fatih Caddesi No:96/A adresinde bulunan Meram Belediyesine ait binaya taşınacaktır. Taşınma İşlemi 02/02/2017 Perşembe günü öğleden sonra  başlayacak olup 06/02/2017 Pazartesi günü yeni yerinde hizmet verecektir.
Taşınma işleminden dolayı belirtilen tarihler arasında vatandaşlarımızın iş ve işlemleri Selçuklu ve Karatay Nüfus Müdürlüklerince yerine getirilecektir. 
Vatandaşlarımız; Yeni nüfus müdürlüğü hizmet yerine ulaşımı için Konya Büyükşehir Belediyesinin 1 Numaralı Hocafakıh-Tıp Fakültesi ile 2 Numaralı Meram Yaka Anasultan hatlı otobüslerini ve Meram Yaka Dolmuşlarını kullanabilirler.

merhabahaber.com

img_20170127_134252.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.