Meram Belediyespor için başarı bir gelenek

Meram Belediyespor için başarı bir gelenek

Meram Belediyespor, geride bıraktığımız 2018 yılında büyük başarılara imza attı. Katıldığı ulusal ve uluslararası turnuvaların çoğundan madalya ile dönen sporcular Meram’ın, Meramlıların ve Meram Belediyesinin gururu oldu.

 

 

SPORCULAR PEK ÇOK TURNUVADAN MADALYA İLE DÖNDÜ

Yakaladıkları başarılarla adlarından bahsettiren sporcular ve aldıkları ödüllerden bazıları şunlar;

Ahmet Gülcan’ın antrenörlüğünü yaptığı Bedensel Engelli Halter Takımından Besra Duman ve Sibel Çam Avrupa Şampiyonu olarak altın madalya kazandılar. Takımdan bir diğer isim Yasemin Ceylan ise Uluslararası Şampiyonada birinci olarak takımın gururu oldu. Kerem Öz’ün antrenörlüğündeki Tekwondo Takımından Mustafa Yasir Öz Türkiye birincisi olurken 3 bayan sporcu Türkiye üçüncüsü oldu. Mehmet Altınsarı ve Yılmaz Murat’ın antrenörlüğünü yaptığı Wushu’da ise Hatice Nur Küçüktanık Avrupa Şampiyonu olurken, Melek Küçüktanık Avrupa ikincisi Mevlana Şems Özdemir ve Sıla Özge Özgen Akdeniz Gençler Şampiyonluğunu kazandılar. Bunların dışında takım, çeşitli turnuvalarda üç Türkiye birinciliği, 7 Türkiye ikinciliği ve 6 Türkiye üçüncülüğü kazanarak büyük bir başarı yakaladı. Meram Belediye Spor Kulübü ayrıca, antrenörlüğünü Mehmet Güçlü’nün yaptığı Kıck Boks’ta 4 Türkiye Şampiyonluğu, 3 Türkiye Üçüncülüğü, antrenör Merve Ünlüişler’in önderliğindeki Judo da 1 Türkiye birinciliği, antrenörlüklerini Tolga Gülderen, Necmettin Yılmaz ve Ziya Ak’ın yaptığı Karate, Muaythal ve Güreş’te birer Türkiye üçüncülüğü, Muaythal’da ayrıca Antalya Uluslararası Antalya Turnuva ikinciliği kazandı.   

 

 “MERAM BELEDİYESPOR İÇİN BAŞARI BİR GELENEK HALİNE GELDİ”

 

Bugüne kadar spora ve sporcuya her türlü desteği sağladıklarını ifade eden Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Meram Belediyespor’un bu desteklerin nihayetinde büyük başarıların altına imza atarak Meram ve Meramlının gururu olduklarını belirtti. Takımın, bu kapsamda takım ve bireysel bazda yakaladıkları başarılarla tüm Türkiye’de adından söz ettirdiğini kaydeden Başkan Toru sözlerini şöyle sürdürdü; “Meram spor anlamında büyük başarılar yakaladı. Hatta başarının, Meram Belediyespor için bir gelenek haline gelmesi bizim için büyük bir gurur. Spor ve sporun altyapısına verdiğimiz büyük önemin meyvelerini almış olmaktan mutluyuz.”

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.