Meram Aymazın minikleri okuma şenliğinde pasta kesti

Meram Aymazın minikleri okuma şenliğinde pasta kesti

Merve Eğitim Kurumları bünyesinde yer alan Merve Meram Abdullah Aymaz İlköğretim Okulunda 20112012 yılında eğitim öğretime başlayan öğrenciler okuma-yazmaya geçmenin heyecanını düzenledikleri(...)

Merve Eğitim Kurumları bünyesinde yer alan Merve Meram Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu’nda 2011–2012 yılında eğitim öğretime başlayan öğrenciler okuma-yazmaya geçmenin heyecanını düzenledikleri programla yaşadı.
Okul konferans salonunda gerçekleştirilen okuma bayramı şenliğinde konuşan Okul Müdürü Hüseyin Taş, eğitimde öğrenci, öğretmen ve veli işbirliğine değinerek, “Başarı, bu üç noktanın birleşmesi sonucunda ortaya çıkmaktadır. Geleceğin büyükleri olan çocukların hafızaları güçlüdür. Onun için biz büyükler çocuklarımıza rol ve model olmada çok dikkatli olmalıyız. Sevgili veliler şunu unutmalıyız ki evimizde her an bizleri gözetleyen biri var. Onlar da çocuklarımızdır. İstediklerimizi yaşayarak çocuklarımıza güzel örnek olmalıyız” dedi. Protokol konuşmalarının ardından öğrenciler hazırlamış oldukları sahne programlarıyla, kendilerinin okullu olduklarını, büyüklerine öz güvenlerini, kendilerini ifade etme becerilerini velilerine sundular. Ayrıca okul müzik öğretmenleri Mecit Nurlu ve Gülver Güleç, yönetimindeki korolar birbirinden güzel eserleri seslendirerek programa katılan velilerin zevkli dakikalar geçirmelerini sağladılar. Sınıf öğrencilerinin sahne performansları ise veliler tarafından beğeniyle takip edilerek bolca alkış aldı.
Öğrenciler ilk okuma-yazma ve ilk defterim sergi heyecanını bir doğum günü gibi pasta keserek taçlandırdılar. Okuma bayramı belge dağıtımı, velilerin ve okul idaresinin İlk defterim sergisini ziyaret etmeleri ve ikramlarla sona erdi.
HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.