Memurlara domuz gribi eğitimi

Memurlara domuz gribi eğitimi

Memur-Sene bağlı Büro Memur-Sen ile BSK Konya Hastanesi işbirliğiyle domuz gribine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Defterdarlık toplantı salonunda düzenlenen programa Memur-Sen’e bağlı sendika başkanları ve memurlar yoğun katılım gösterdi.
Burada konuşan Büro Memur-Sen Konya Şube Başkanı Mahmut Çimen, sendika olarak her zaman temsil ettikleri toplumun ve yaşanılan değerlerin yanında yer aldıklarını söyledi. Her şeye karşı olmadıklarını, sadece kendilerine verilsin düşüncesiyle ücret sendikacılığı yapmadıklarını vurgulayan Mahmut Çimen, sosyal sendikacılığın gereği olarak, toplumu ihtiyaç duyulan konularda bilgilendirmek için ellerinden gelen her şeyi yapmayı hedeflediklerini söyledi.
Son dönemde dünya genelinde olduğu gibi Türkiye’de de etkisini gösteren ve 60’dan fazla kişinin hayatına mal olan domuz gribi konusunda memurları bilgilendirmek için programı düzenlediklerine işaret eden Mahmut Çimen, “Bu konuda gerek katkıları ve gerekse sunumundan dolayı, Konya’da sağlıkta bir boşluğu dolduran ve bu sektörün olmazsa olmazlarından olan BSK Hastanesine ve Başhekimi Dr. Ziyaeddin Ercan’a, bizi bilgilendirecek olan Dr. Önder Bağcı ve hemşire Pınar Yorgancılar ile tüm hastane personeline teşekkür ederim. Sağlıkla ilgili bu tür programların devamını temenni ederim” diye konuştu.
Mahmut Çimen’in açılış konuşmasının ardından Dr. Önder Bağcı ve hemşire Pınar Yorgancılar domuz gribi konusunda davetlileri bilgilendirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.