Memeleketine Olan Vefa Borcunu Yatırım Yaparak Ödeyecek

Memeleketine Olan Vefa Borcunu Yatırım Yaparak Ödeyecek

Memleketine olan vefa borcunu yatırım yaparak ödemek isteyen Vefa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner, Samsun’da hizmete soktuğu showroom ile 25 yıllık tecrübe ve birikimlerini tüm bölgeye taşıyacaklarını söyledi. Son yıllarda...

Memleketine olan vefa borcunu yatırım yaparak ödemek isteyen Vefa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner, Samsun’da hizmete soktuğu showroom ile 25 yıllık tecrübe ve birikimlerini tüm bölgeye taşıyacaklarını söyledi.

Son yıllarda birçok yatırıma imza atan ve prefabrik, çelik yapı sektörünün güçlü markalarından olan Vefa Holding bugün itibariyle faaliyetlerini 10 şirket ve 12 marka ile sürdürüyor. Son yıllarda birçok yatırıma imza atan Vefa Holding, son olarak bu yatırımlara Samsun’da hizmete soktuğu Showroom’u da ekledi. Showroom açılışına Vefa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner, Vefa İcra Kurulu Başkanı Turhan Koçyiğit, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy ve Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve sanayicilerin yanı sıra vatandaşlar katıldı. Açılış konuşması yapan Orhan Güner, 25 yıllık tecrübe ve birikimlerini Samsun aracılığıyla tüm bölgeye taşıdıklarını kaydetti. “Yapıcı Fikirler”in artık Samsun’da olduğunu hatırlatan Güner, "Vefa olarak, hep sürekli gelişimi, yatırımı, yeni ürün geliştirmeyi ve bunları yaparken emin adımlarla ilerlemeyi ilke edindik. Bu sayede bugüne kadar sektörümüzde hep en iyisini yapmak ve rakipsiz ürünler geliştirmek bize nasip oldu." diye konuştu.

"İNOVASYON VEFA’NIN KURUM KÜLTÜRÜ OLDU"

Ürettikleri çözümleri tüm dünyaya sunma fırsatı yakaladıklarını da hatırlatan Güner, şöyle devam etti: "Bunun yanında artık teknolojimizi ve üretim altyapımızı da ihraç etmeyi gündemimize aldık. Tabi bu başarının ortaya çıkmasındaki en önemli faktör ve anahtar kavramın inovasyon olduğunu çok iyi biliyoruz. Aynı zamanda sürdürülebilirliğin anahtarı olarak da gördüğümüz inovasyonu Vefa’nın kurum kültürünün bir parçası haline getirdik. Çünkü inovatif yaklaşımların bir kurumun tüm süreçlerine ve birimlerine nüfuz etmesi gerektiğine inanıyoruz. Bu sayede sürekli değişen ihtiyaçlara ve yükselen standartlara uygun çözümleri hızlıca sunabiliyoruz."

Açılışa katılan Samsun Valisi Hüseyin Aksoy ise "Türkiye hızla gelişiyor ve değişiyor. Bu gelişim ve değişim sürecinde inşaat sektörü önemli bir yer tutuyor. İnşaat sektöründe arge ve inovasyona dayalı çalışmaların sonucunu bugün burada sergilenen ürünlerle görüyoruz. Özellikle hızlı ve çabuk yapma yapılaşma da önem kazanıyor. Bölgemizde de bu yönde bir ihtiyacın giderilmesi adına 72 ülkeye ihracat yapabilen bir firmanın şube açması bizi mutlu etti." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.