Melikgazi’de Kurban Satış Ve Kesim Yerleri Belirlendi

Melikgazi’de Kurban Satış Ve Kesim Yerleri Belirlendi

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, her yıl olduğu gibi Kurban Bayramı öncesi tüm tedbirleri aldıklarını ve nöbetçi birimler ile vardiya usulü çalışacak ekipler arasında koordinasyonunun yapıldığını söyledi....

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, her yıl olduğu gibi Kurban Bayramı öncesi tüm tedbirleri aldıklarını ve nöbetçi birimler ile vardiya usulü çalışacak ekipler arasında koordinasyonunun yapıldığını söyledi.

Başkan Memduh Büyükkılıç, Melikgazi ilçesinde 1 bölgede kurbanlık satış yeri, 18 ayrı bölgede ise kurban kesim yeri tespit edildiğini ve bu yerlerde gerekli düzenlemelerin yerine getirileceğini belirtti. Başkan Büyükkılıç, bahçeli evi olanlar ile apartman sakinlerinin bina bahçelerinde kurban kesebileceklerini ancak ana cadde ve sokaklarda kurban kesilemeyeceği kararının alındığının altını çizdi. Başkan Büyükkılıç, kurban kesiminin bir ibadet olduğunu hatırlatarak bu ibadetin nasıl ve ne şekilde yerine getirileceğinin zaten dinimizde tek tek belirtildiğini, belediye olarak da bu yönde tüm tedbirlerin alındığını ve halkın rahat, temiz ve huzur içerisinde kurbanlarını kesebilecekleri ortamlar oluşturduklarını kaydetti. Kurban kesim yerleri; Altınoluk, Ambar, Belsin, Danişmentgazi, Esenyurt, Gökkent, Hürriyet, İldem, Kaykop-Fatih, Keykubat, Kılıçaslan, Mimsin, Osmanlı, Selçuklu, Toki, Yeniköy, Yıldırım Beyazıt mahallelerindeki kapalı semt pazar yerleri.

Tek noktada olan kurban satış yeri ise Mimarsinan Bahçelievler Mahallesi Kocasinan Caddesi'nde.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.