Melek Çerçi’yi Özel Sevgi

Melek Çerçi’yi Özel Sevgi

Çocukları, Manisa Özel Eğitim İş Uygulama Okulu’nda eğitim gören engelli aileleri, geçen yıl Anneler Günü’nde kendilerini ağırlayan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’nin eşi Dr. Melek Çerçi’...

Çocukları, Manisa Özel Eğitim İş Uygulama Okulu’nda eğitim gören engelli aileleri, geçen yıl Anneler Günü’nde kendilerini ağırlayan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’nin eşi Dr. Melek Çerçi’yi konuk etti. Manisa Polisevi’nde düzenlenen etkinlikte konuşan Okul Aile Birliği Başkanı Ummuhan Çam, “Her zaman yanımızda olan Dr. Melek Çerçi’ye verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederiz" dedi.

Manisa Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Ummuhan Çam ve Yönetimi, Manisa Polisevi’nde, çocuklarının eğitim gördükleri okullarına her türlü desteği veren Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’nin eşi Dr. Melek Çerçi’yi ağırladı. Düzenlenen etkinliğe Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, AK Parti Yunusemre İlçe Kadın Kolları Başkanı Nilgün Atik, okul öğrencileri ve veliler katıldı.

“HER ZAMAN YANIMIZDA”

Taleplerine duyarsız kalmayan Dr. Melek Çerçi’ye teşekkür eden Okul Aile Birliği Başkanı Ummuhan Çam, kendilerini ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Çam, "Çocuklarımız sürekli ilgi ve sevgi isteyen özel ve ayrıcalıklı çocuklar. Bu nedenle onların daha iyi eğitim görmeleri için Okul Aile Birliği olarak okul yönetimimize destek olmaya çalışıyoruz. Bu konuda bizlere her zaman destek olan, sevgi dolu yüreğini yanımızda hissettiğimiz Sayın Melek Çerçi’yi ağırlayarak, çocuklarımız adına kendisine teşekkür etmek istedik. Geçen yıl Anneler Günü’nde o bizleri ağırlamıştı. Bu yıl da biz kendisini ağırlamak istedik. Sayın Çerçi, gerçekten yüreği sevgi ve merhamet dolu bir insan” dedi.

“ONLARLA BİRLİKTEYİM”

Kendisi için düzenlen organizasyondan dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Dr. Melek Çerçi ise duygularını şu sözlerle ifade etti: “Özel çocuklarımızla beraber olmak, onlarla vakit geçirmek, onların size karşı olan sevgisini ve ilgisini gözlerine bakarak anlamak çok başka bir duygu. Şimdiye kadar onların yanında oldum, bundan sonra da olacağım. Gerçekten beni çok mutlu ettiler.”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.