Mekpan’dan başarılı   öğrencilere ödül

Mekpan’dan başarılı öğrencilere ödül

Mekpan Panel Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Hakan Katırcı, kendi adını taşıyan okulda LGS’de başarılı olan öğrencileri ödüllendirdi. Katırcı, Konya’da sosyal sorumluluk projelerinde yer almaktan mutluluk duyduklarını kaydetti

Meram Celalettin Hakan Katırcı İmam Hatip Ortaokulu’ndan 2024 yılı Liseye Geçiş Sistemi (LGS) sınavında başarılı olan öğrencileri Mekpan Panel Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Hakan Katırcı ödüllendirdi.

OKUL YÖNETİMİNDEN TEŞEKKÜR

Okulda gerçekleştirilen ödül törenine Meram Celalettin Hakan Katırcı İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Bekir Eğilmez, Rehber Öğretmen Enes Aydın, Mekpan Panel Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Hakan Katırcı ve LGS’de başarılı olan öğrencilerle velileri katıldı.

Mekpan Panel’ e teşekkür

Ödül töreninde konuşan Meram Celalettin Hakan Katırcı İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Bekir Eğilmez, okula verdiği destek ve LGS’ deki başarılı olan öğrencileri ödüllendirdiği için Mekpan Panel Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Hakan Katırcı ’ya teşekkür ederek, “Okulumuz Celalettin Hakan Katırcı İmam Hatip Ortaokulu 8. Sınıf öğrencilerinden Rüveyda Rana Bedir LGS’ de Okul 1.si, Ayşe Kanarya okul 2.si ve Elif Erva Gürpınar da okul 3.sü oldu. Okulumuz öğrencilerinin bu başarısı Mekpan Panel Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Hakan Katırcı tarafından ödüllendirildi. Okulumuza her zaman yardımlarını ve desteklerini veren Mekpan Panel Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Hakan Katırcı Beyefendiye, öğrencilerimizin eğitiminde fedakârca çalışan öğretmenlerimiz ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

KATIRCI: GELENEKSEL HALE GETİRDİK

Mekpan Panel Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Hakan Katırcı LGS’de başarılı olan öğrencileri kutlayarak, “Mekpan Panel olarak okullarımızdaki başarılı öğrencilerimizi teşvik etmek amacıyla ödüllendirmeyi geleneksel hale getirdik. Konya’da sosyal sorumluluk projelerinde yer almaktan mutluluk duyuyoruz. Bu anlamda Meram Celalettin Hakan Katırcı İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerimizin LGS’deki başarılarını ödüllendirdik. Bu başarılarından dolayı öğrencilerimizi kutlarken, vatanımıza ve milletimize faydalı nesiller yetiştiren okul idarecilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte öğrencilerimize tüm eğitim hayatında başarılarının devamını dilerim. Mekpan Panel olarak, eğitim ve sağlık alanını desteklemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Mekpan Panel Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Hakan Katırcı Meram Celalettin Hakan Katırcı İmam Hatip Ortaokulu LGS okul 1’incisi Rüveyda Rana Bedir’e laptop bilgisayar, LGS okul 2’ncisi Ayşe Kanarya’ya bisiklet ve okul 3’üncüsü Elif Erva Gürpınar’a da akıllı saat hediye etti.

HABER MERKEZİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.