Mehmetçik’e 2 ton peynir gönderildi

Mehmetçik’e 2 ton peynir gönderildi

Afrin bölgesinde terör örgütleri DEAŞ, PKK/PYD ve YPG’nin temizlenmesi için başlatılan ve kararlılıkla devam edilen Zeytin Dalı Harekatı’na her türlü destek devam ediyor. Bu kapsamda Sarayönü Süt Üreticileri Birliği, Afrin’e 2 ton peynir gönderildi

Sarayönü Süt Üreticileri Birliği Başkanı Mustafa Erdoğdu, Türk Silahlı Kuvveetleri’nin Zeytin Dalı Harekatı ile mazlumun yayanında olduğunu bir kez daha gösterdiğini belirterek, “Türk silahlı kuvvetlerimiz özgür Suriye ordusuyla birlikte Afrin’e zeytin Dalı Harekatı yaptı. Bu harekat dünyaya, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin mazlumun yanında olduğunu bir kez daha gösterdi. Bu millet ecdadından aldığı öldürmeyeceksin, sömürmeyeceksin, yaşatacaksın mirasını kendisine ilelebet görev edinmiştir” diye konuştu.

dsc_3523.jpg

KATKIDA BULUNMAK İSTEDİK

Sarayönü Süt Üreticileri Birliği’nin Afrin’e gönderdiği 2 ton peynire değinen Erdoğdu, şunları söyledi: “Biz her zaman mazlumun yanında olduğumuzu, icraatlarımızla göstermişizdir. Bugün de Afrin’de terör örgütlerinin mağdur ettiği Türkmen, Türk, Kürt ve Araplardan oluşan kardeşlerimizin dinine, diline, rengine bakmaksızın elimizden gelen her türlü yardımı yapmayı ecdadımızın bize bıraktığı bu mirasın bir parçası olarak görüyoruz. Biz süt üreticileri birliği olarak üreticilerimizin katkısıyla Suriye’deki mağdur olan insanlara ve askerlerimize nacizane bir katkıda bulunmak istedik. Katkıda bulunan bütün üreticilerimize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

MESUT TURAN

dsc_3534.jpg

dsc_3544.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.