Mehmet Yıldırım ile yollar ayrıldı

Mehmet Yıldırım ile yollar ayrıldı

Spor Toto 2.Lig'de mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukspor'da dün yapılan toplantıdan sonra teknik direktör Mehmet Yıldırım ile yollar ayrıldı

Geçtiğimiz sezon olduğu gibi yeni sezonda da Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan temsilcimiz Anadolu Selçukspor'da teknik direktör Mehmet Yıldırım ile yollar ayrıldı. 12 Temmuz'da gerçekleşen olağanüstü genel kurulda başkanlığa seçilen Erkan Genç ve yönetimi kolları sıvıyarak ilk olarak teknik heyette değişime gitmeye karar verdi. Dün yapılan toplantı sonucunda teknik direktör Mehmet Yıldırım ile yollar ayrıldı. Anadolu Selçukspor'da teknik direktörlüğe düşünülen isim ise Abdurrahman Baysangur ile birlikte Yavuz İncedal. Anadolu Selçukspor'un yeni teknik direktörünün önümüzde ki günlerde belli olması bekleniyor.

YÖNETİM AÇIKLADI

Atiker Konyaspor'un pilot takımı olan Anadolu Selçukspor'un yeni yönetimi belli oldu. Gerçekleşen genel kurul sonucunda Erkan Genç başkanlığında ki yönetim Anadolu Selçukspor'un yeni yönetimi oldu. Dün Anadolu Selçukspor'un yeni yönetiminin yaptığı toplantı sonucunda takımla 1 yıl daha mukavelesi bulunan Mehmet Yıldırım ile yollar ayrıldı. Kulübün resmi internet sitesinden konu ile ilgili yapılan açıklama şöyle: "Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen Genel Kurul sonunda görevegetirilen Erkan Genç başkanlığındaki Yönetim Kurulumuz, teknik direktör MehmetYıldırım ile yapılan görüşme sonunda karşılıklı yol ayrılığı karar alındı. Kulüp başkanımız Erkan Genç ve futbol komitemiz Karatay Belediyesi Tatlıcak Mehmet Tevfik Lav tesislerinde teknik direktör Mehmet Yıldırım ile bir araya gelirken karşılıklı olarak yolların ayrılmasına karar verildi. Mehmet Yıldım ve ekibine, bu güne kadar kulübümüze verdiği hizmetlernedeni ile teşekkür ediyoruz. Yönetim kurulumuz vakit geçirmeden yeni teknik direktör arayışlarına başlamıştır."

KOLLAR SIVANDI

Anadolu Selçukspor'da teknik direktör arayışları başladı. Dün Mehmet Yıldırım ile yolların ayrılmasının ardından Anadolu Selçukspor'da yeni teknik direktör arayışları başladı. Anadolu Selçukspor'da geçtiğimiz sezon çalıştıran Abdurrahman Baysangur'un ismi gündeme geldi. Yönetim önümüzdeki günlerde Abdurrahman Baysangur ile masaya oturacak. Anadolu Selçukspor'u 2 sezon çalıştıran Abdurrahman Baysangur, takımın başında 49 maça çıktı. 49 maçta; 15 galibiyet 20 beraberlik ve 14 mağlubiyet alan Abdurrahman Baysangur, Anadolu Selçukspor'un başında 1.33 puan ortalamasına sahip oldu. Abdurrahman Baysangur ile anlaşamaması halinde geçtiğimiz sezon Sakaryaspor'u çalıştıran Konyalı teknik direktör Yavuz İncedal'a teklif götürmeyi planlıyor.

AHMET SÜTCÜ merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.