Mehmet Tutal'a  coşkulu karşılama

Mehmet Tutal'a coşkulu karşılama

Seçim çalışmaları kapsamında gittiği her mahallede büyük ilgi gören Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Mehmet Tutal, doğum yeri olan Bostandere Mahallesi'nde de coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı

Seçim çalışmaları kapsamında gittiği her mahallede büyük ilgi gören Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Mehmet Tutal, doğum yeri olan Bostandere Mahallesi'nde de coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Parti bayrakları ile coşkulu bir şekilde karşıladıkları Mehmet Tutal'ın her daim yanında ve destekçisi olacaklarını dile getirdi. Geniş bir katılımla gerçekleştirilen ziyarete Cumhur ittifakı Belediye Başkan Adayı Mehmet Tutal, Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Eyüp Gül, belediye meclis üyesi adayları ve her iki partiye gönül veren vatandaşlar katıldı. Askere gidecek gençler için yapılan asker duasının ardından MHP İlçe Başkanı Eyüp Gül yaptığı kısa konuşmada, “Devlet, millet bekası için her iki partimiz ittifak yapma kararı aldı. İttifak belediye başkan adayımız Mehmet Tutal'dır. Belediye meclis üyesi aday listemiz ile tek çatı altında toplandık. Sizlerin teveccühü ile ilerleyen yıllarda da bu ittifakı sürdürerek vaatlerin takipçisi olacağız. 31 Mart Seçimlerinin ülkemize hayırlar getirmesini temenni ederim” dedi.

BAŞARIMIZ SEBEBİYLE YENİDEN ADAYIZ

Cumhur ittifakı belediye başkan adayı Mehmet Tutal ise “Bulunduğum yerde başarılı olamazsam hayatın tadı olmayacağına inanan biriyim. 2014 ye 40 proje ile önünüze geldik, şükürler olsun bir kısmı tamamlandı bir kısmı da devam ediyor. 60 proje ile beş yılı tamamladık. 2019 seçimleri için 49 proje ile tekrar önünüzdeyiz. Yapacağımız projelerle Seydişehir'in çehresini değiştireceğiz” şeklinde konuştu. İlçe tarihinde kendi dönemlerindeki kadar hizmetler yapılmadığının altını çizen Tutal, şunları kaydetti: “Seydişehir'imiz geçmişte bu kadar etkili ve verimli hizmetleri görmedi. Bu hizmetler halk tarafından da o kadar benimsendi ve takdir edildi ki yapılan anketlerde yüzde 65 destek var. Beş yılda belediye gelirimiz 70 milyon TL biz ise beş yılda 300 milyon TL'lik yatırım yaptık. Bunu yoğun gayret, iktidar gücü, bakanlıklar, Büyük Şehir Belediyemizle birlikte yaptık. Yaptığımız hizmetlere bakılarak Ak Parti Genel Merkezi verdiği puanla 227 AK Partili Belediye arasından 9. sırada yer aldık. Aday gösterilmemizin sebebi budur.”

ADAY GÖSTERİLMEYİNCE AYRILANLAR OLDU

“Lidere sadakat, davaya sadakat liderin gösterdiği hedefe tabanın uymasıdır" diyen Tutal, konuşmasını şu cümleler ile noktaladı: “Aday gösterilmeyince, bizden ayrılanlar oldu, MHP'den aday gösterilmediği için bağımsız aday olana koltuk değneği oldular. Diğer adaylar geçmişte belediye başkanlığı yaptılar. Önceki projelerine bakıyoruz 4-5 tane bizimkisi ise 60 tane. Şimdi ise seçim beyannamesi diye sundukları projelerin zaten biz çalışmalarını başlattık, yazışmaları yapıldı. Sizlerin hizmetine sunacağız. Sizlere sonuna kadar güveniyoruz. Önceki seçimlerde desteğiniz büyüktü. Bu toprakları seviyoruz, yine güçlü bir şekilde desteklerinizi bekliyoruz."

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.