Mehmet Özdilek transferleri bekliyor

Mehmet Özdilek transferleri bekliyor

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Atiker Konyaspor’da transferlerin pazartesi gününden itibaren kampa katılması bekleniyor. Yatabare’nin hafta başında kampa katılması beklenirken diğer oyuncularla temasların sürdüğü ifade edildi.

Atiker Konyaspor’da  yaklaşık 2 haftadır transferde yoğun bir mesai harcarken, henüz taraftara transfer müjdesi verilmedi.

Kadrosuna 3 forvet, bir ön libero ile bir de kanat transferi yapacak olan yeşil-beyazlı ekip, Yatabare'yle el sıkışanAtiker Konyaspor’da transferlerin pazartesi günü gerçekleşmesi ve kampa katılması bekleniyor  Teknik direktör Mehmet Özdilek, yönetimden yapılacak bazı takviyelerin Antalya kampına yetişmesini istemişti. Ancak şu ana kadar transferi açıklanan ve kampa dahil olan  oyuncu henüz bulunmuyor.

TEK DÜŞÜNCE HÜCUM HATTINI GÜÇLENDİRMEK 

Sezonun ilk yarısında çok büyük bir şekilde gol sıkıntısı yaşayan Atiker Konyaspor ikinci yarıda bu sıkıntıyı tamamen çözmek istiyor. sezon başında hücum hattına yaptığı transferlerden verim alamayan yeşil-beyazlı ekip bu bölgeyi ikinci yarı sil baştan yeniden yapılandırmayı amaçlıyor. Şuana kadar Karabükspor’da forma giyen Yatabare ile el sıkışan Atiker Konyaspor ilerleyen günlerde ileri uca 2 transfer daha yapacak.

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Atiker Konyaspor’da transfer görüşmeleri sürerken henüz kesinleşen bir transfer yok. Yeşil-beyazlı yönetim Mustafa Pektemek ve Orkan Çınar  için Beşiktaş ile görüşmelerini sürdürürken bu transferlerin de önümüzdeki hafta içinde sonuçlanacağı ifade edildi.

Atiker Konyaspor'da Rumen oyuncu Keseru için de temaslar devam ediyor. Malili oyuncu Yatabare ile anlaşan Atiker Konyaspor, Rumen golcü Claudiu Keseru transferini için temaslarını sürdürüyor. İkinci yarıda gol sorunu yaşamak istemeyen yeşil-beyazlı ekip, deneyimli forveti kadrosuna katmak için yoğun bir çaba gösteriyor. Bulgaristan’ın Ludogorets takımında oynayan Claudiu Keseru için Konyaspor’un önemli bir bedeli gözden çıkardığı belirtiliyor.

31 yaşındaki Rumen oyuncu, ilk yarıda Ludogorets forması altında lig, kupa ve Avrupa’da forma giydiği 29 maçta 12 gole imza attı.

FERHAT TÜRKOĞLU  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.