Mehmet Günbaş: Esnafımızın zararı çok büyük

Mehmet Günbaş: Esnafımızın zararı çok büyük

MAR-SAN Sanayi Sitesindeki yangını söndürme çalışmalarını yerinde takip eden Konya Mobilyacılar Odası Başkanı Mehmet Günbaş "Esnafımızın zararı çok büyük. Devletimizden yangında zarar gören işyerlerimize destek istiyoruz" dedi.

Konya Mobilyacılar Odası Başkanı Mehmet Günbaş, MAR-SAN Sanayi Sitesindeki yangını söndürme çalışmalarını yerinde takip etti. İtfaiyenin kısa sürede yangına müdahale ettiğini belirten Başkan Günbaş "Burası ahşap ve sunta fabrikalarının içiçe olduğu bir sanayi sitesi... İşyerlerimizin birbirleriyle bitişik olması nedeniyle yangın çok çabuk büyüdü. Maalesef 7 fabrika çok ciddi zarar gördü. Esnafımıza büyük geçmiş olsun" dedi. 

Devletten destek beklediklerini ve bu yangının afet statüsüne alınmasını istediklerini belirten Günbaş "Esnafımızda çok ciddi maddi kayıp yaşandı. Beş arkadaşımız dumandan etkilendi ama durumları çok şükür iyi... Burada vernik ve tiner imalat yeri vardı. Yangın oraya sıçramadan önlendi. Allah korusun, alevler bu depoya sıçramış olsaydı çok daha büyük bir felaketle karşılaşabilirdik. Tek tesellimiz bu oldu. Mobilyacılar Odası Başkanı olarak bütün esnafımıza 'geçmiş olsun' diyorum. İnşallah bir daha böyle durumlarla karşı karşıya kalmayız" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum