MEGA’dan yaz  eğitiminde final

MEGA’dan yaz eğitiminde final

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Ödüllü projemiz Meram Gelişim Akademisi MEGA, eğitimde her yönden adeta yeni bir çığır açtı. Çocuklarımızı desteklemek amacıyla verdiğimiz eğitimlerimiz yıl boyunca kesintisiz devam ediyor” dedi

Meram Belediyesinin örnek eğitim projesi MEGA kapsamında gerçekleştirilen ‘MEGA Yaz Okulu 2024’ kapanışını birbirinden renkli etkinliklerle yaptı. Okulun 2024 finali, sinema ve yüzme etkinlikleri ile 80 Binde Devr-i Alem Parkı ve Doğa Okulu gezileriyle son buldu. Başkan Mustafa Kavuş, tatilde de olsa eğitimleri için zaman ayıran tüm çocuklara ve fedakarlık gösteren ailelere teşekkür etti.

Meram’da ikamet eden, 8-10 ve 11-12 yaş gruplarındaki çocukların 14 ayrı branşta eğitim aldığı ‘MEGA Yaz Okulu 2024’ çeşitli etkinlik programları ile son buldu. Yaz boyunca, “Oyun Temelli Blok Kodlama, Uçak Elektroniği, Elektrik Elektroniği, Yazılım Geliştirme, Yapay Zeka, Bilim ve Fen, Astronomi, Cebir, Resim, Müzik (Gitar) Atölyeleri ile Lego Kodloma, Robotik Kodlama, Akıl ve Zeka Oyunları ve Geometrik Desenler” dersleri alan çocuklar kapanışı da sinema ve yüzme etkinlikleri, 80 Binde Devr-i Alem Parkı ve Doğa Okulu Gezileri ile yaptılar.

ÇOCUKLAR HEM EĞİTİMLERDEN HEM FİNAL ETKİNLİKLERİNDEN MEMNUN

Eğitim gördükleri Meram Belediyesi Mehmet Ali Özbuğday Gençlik Merkezi’nde hep birlikte film izleyen öğrenciler, 80 Binde Devr-i Alem Parkı’nı gezdiler ve Doğa Okulu eğitimlerine katıldılar. Öğrenciler etkinlikler çerçevesinde ayrıca Meram Belediyesi Berlika Spor Tesisi’nde yüzme fırsatı da bularak gönüllerince eğlendiler. Çocuklar, hem aldıkları derslerden hem de renkli kapanış programından dolayı duydukları mutluluğu dile getirerek öğretmenlerine ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’a teşekkür ettiler. MEGA Yaz Okulu eğitim programlarının her yönüyle çocukların hem eğitim hem de sosyal hayatlarına önemli katkı sunduğunun altını çizen Başkan Mustafa Kavuş ise eğitimlere katılan çocuklara ve onları programa katılmaya teşvik eden ailelerine teşekkür etti.

MEGA’NIN EĞİTİMLERİ KESİNTİSİZ DEVAM EDİYOR

Her yıl büyük özveriyle gerçekleştirdikleri bir Meram Gelişim Akademisi MEGA Yaz Okulu’nun daha sonuna geldiklerini belirten Başkan Kavuş, yaz eğitimlerinin final yapması ile ilgili şu görüşlere yer verdi; “Ödüllü projemiz MEGA, eğitimde her yönden adeta yeni bir çığır açtı. Çocuklarımızı desteklemek amacıyla verdiğimiz eğitimlerimiz yıl boyunca kesintisiz devam ediyor. Ancak tatil boyunca çocuklarımız, hem eğitimlerine devam edebilsinler hem de ilgi duydukları alanlarda kendilerini geliştirebilsinler diye bu eğitimlerimiz biraz daha yoğun oluyor. Yakında okullarımız açılacak, çocuklarımız eğitimlerine kaldıkları yerden devam edecek. Bu nedenle 2024 Yaz Okulumuz nihayete erdi. Yeni eğitim-öğretim yılının hepsine hayırlı olmasını temenni ediyor, yaz okulu boyunca ders veren öğretmenlerimize ve çocuklarımız için yaz boyunca koşturan arkadaşlarımıza da şükranlarımı sunuyorum.”

HABER MERKEZİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.