Medline Konyaya A Sınıfı notu

Medline Konyaya A Sınıfı notu

Esas Holdinge ait Medline Sağlık Grubu çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Medline Konya Hastanesi, Sağlık Bakanlığı denetimlerinden A Sınıfı Hastane notu aldı.

Sağlık Bakanlığı, Özel Medline Konya Hastanesi’ni A sınıfı hastane olarak sınıflandırdı. Sağlık Bakanlığı’na bağlı Performans Yönetimi ve Kalite Geliştirme Daire Başkanlığı ve Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı tarafından yapılan denetimlerde 35 bölümde 772 ayrı parametrenin standartlara uygun olup olmadığı kontrol ediliyor. Bu denetimlerde ayrıca ameliyathanelerde 32, sterilizasyonda da 16 ayrı parametrenin standardlara uygunluğuna bakılıyor. Bu denetimler sonucunda Özel Medline Konya Hastanesi A Sınıfı Hastane olarak derecelendirildi.
HASTA MEMNUNİYETİ ODAKLI ÇALIŞIYORUZ
Özel Medline Konya Hastanesi Genel Müdürü Dr. Mete Duruk, “ Medline Konya Hastanesi, kurulduğu günden bu yana sürekli olarak verdiği sağlık hizmetleri kalite çıtasını biraz daha yukarı çıkarabilmek için uğraşmaktadır. Son yapılan denetim bizim bu haklı uğraşımızı tescilllendirdiği için mutluyuz. Ancak sürekli olarak hizmet kalitemizi ve hasta memnuniyetini esas edinen bir yaklaşımla iç yapılanmamızı gözden geçiriyoruz. Denetimlerimizi bu noktada sıklaştırıyoruz. Hedefimiz en mükemmele doğru hızla yol almaktır” diye konuştu.
HABER MERKEZİ
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.