Med Yapım 20. Yılını Özel Bir Partiyle Kutladı

Med Yapım 20. Yılını Özel Bir Partiyle Kutladı

Dizi sektörünün lider markalarından Med Yapım, 20. yılına özel bir parti ile girdi.

Dizi sektörünün lider markalarından Med Yapım, 20. yılına özel bir parti ile girdi. Partiye magazin dünyasından birçok ünlü katıldı.

Aralarında Dadı, Tatlı Hayat, Aslı ile Kerem, Doktorlar, Adını Feriha Koydum, Umutsuz Ev Kadınları, Eve Düşen Yıldırım ve Fatih'in bulunduğu dizilerin yapımcılığını yapan Med Yapım, 20. yılını özel bir parti ile kutladı. Fatih Aksoy'un genel müdürlük görevini bir süre önce Armağan Çağlayan'a devrettiği Med Yapım'ın partisine dizilerin kamera önünde ve arkasında çalışan birçok kişi katıldı. Beyoğlu'da bir eğlence kulübünde düzenlenen 20. yıl kutlamasına Seren Serengil, Sinan Çetin, Kenan Işık, Behzat Uygur, Mehmet Ali Erbil, Burak Kut, Kerem Can, Pınar Altuğ ve eşi Yağmur Atacan'ın aralarında bulunduğu birçok ünlü sima katıldı.

Behzat Uygur parti öncesinde basın mensuplarına konuştu. Uygur, eski çalışma arkadaşlarıyla bir araya geleceği için mutlu olduğunu ifade etti. Uygur, "Med Yapım ekibinin çoğuyla birlikte iş yaptık. Birlikte çalıştığımız birçok yönetmen, koordinatör kimler varsa hepsiyle görüşüp eski günlerden hasret gidereceğiz" dedi. Oyuncu Pınar Altuğ da basın mensuplarına kısa bir konuşma yaptı. Güzel bir gece olduğunu söyleyen Altuğ, zamanında bir şekilde Med Yapım'da yer aldığını belirtti. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.