Marko Paşa yine sahnede 

Marko Paşa yine sahnede 

Konyaspor’un başarılı orta saha oyuncusu Marko Jevtovic takımın sıkıntı yaşadığı zamanlarda  sorumluluk alarak takımını büyük krizlerden kurtarıyor.  Sivas maçında yokluğu hissedilen Sırp oyuncu Kayserispor karşısında takımına galibiyeti getirdi 

Sırbistan’ın Partizan takımından 2018-2019 sezonunda transfer edilen Marko Jevtovic bu sezon gösterdiği performansla taraftarın gönlüne taht kurdu. Tecrübeli orta saha oyuncusu kritik anlarda sorumluluk alarak takımını    rahatlatan işlere imza atıyor. Fenerbahçe maçında attığı şık golle gözlerin pasını alan Sırp oyuncu bir çok maçta Konyaspor’un gizli kahramanı oldu. Sivasspor maçında kart cezası nedeniyle forma giyemeyen başarılı oyuncunun yokluğu büyük ölçüde hissedildi.Kayserispor karşısında maça ilk 11’de başlayan Jevtovic  maç boyunca gösterdiği performans ile alkış alırken 90+8’de attığı golle Konyaspor’a büyük bir mutluluk yaşattı.

90+8 VE YİNE KAYSERİ

Marko Jevtovic 90+8. dakikada attığı golle Konyaspor’a galibiyeti getirirken akıllara yine bir Kayseri galibiyetini getirdi. Jevtovic yine bir Kayserispor maçında ve yine 90+8. dakikada  attığı penaltı ile takımına galibiyeti getirmişti.  29 Eylül 2019 tarihinde oynanan  Konyaspor-Kayserispor maçında  90+8. dakikada penaltıyı gole çeviren başarılı oyuncu takımının kritik bir galibiyet almasını sağlamıştı. Yeşil-beyazlı ekip o sezon ilk galibiyetini 6. hafta sahasında oynadığı bu maçta almıştı. Bu sezon oynanan Kayserispor maçında da Konyaspor kritik bir eşikteydi. Jevtovic yine sahneye çıkarak takımını galibiyete taşıdı.

ANKARAGÜCÜ MAÇINDA DA MÜTHİŞ PERFORMANS SERGİLEDİ  

Konyaspor’un başarılı oyuncusu Marko Jevtovic bu sezon birçok maçta müthiş performanslar ortaya koydu. Takımın galibiyetlerine ve gollerine büyük katkılar sağlayan Sırp oyuncu kaybedilen Ankaragücü maçında da yeşil-beyazlı forma ile müthiş bir maç çıkardı. Başkent deplasmanında sahanın en iyileri arasında yer alan  Jevtovic, takımının attığı 3 golde de başrol oynadı. İlk golde Deni Milosevic’in düşürülmesinde Milosevic’e harika bir tek top çıkaran Jevtovic, ikinci golde Skubic’e başarılı bir diagonel pas atarak gol öncesinde asistin asistini yaptı adeta. Anadolu Kartalı’nın attığı üçüncü golde de savunma arkasına kaçan Skubic’i iyi gören Marko Jevtovic, Ankaragücü savunmasını uyuttu ve başarılı sağ bek Skubic’e golü attırdı. Oyunun genelinde de orta sahada iyi performans sergileyen Marko Jevtovic, takımının en iyisi oldu. 

ÇOK MUTLUYUM

Kayserispor maçının 90+8. dakikasında attığı golle maçın kahramanı olan Sırp oyuncu Marko Jevtovic karşılaşma sonunda mutluluğunu dile getirdi. Başarılı oyuncu: "Golü attığım için çok mutluyum. Daha önemlisi takımın galip gelmesinden dolayı çok mutluyum. Kayserispor futbolcularını da tebrik ediyorum. İyi mücadele ettiler. Kazanan biz olduk. Galip geldiğimiz için mutluyuz." ifadelerini kullandı.

FERHAT TÜRKOĞLU  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.