Marko Nikolic: Beşiktaş Maçını İzlemeye Gelmedik

Marko Nikolic: Beşiktaş Maçını İzlemeye Gelmedik

Partizan Teknik Direktörü Marko Nikolic, Beşiktaş ile oynayacakları karşılaşmayı izlemek için gelmediklerini ve Partizan'ın gerçek yüzünü göstereceklerini söyledi.Yarın akşam UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş ile oynanacak karşılaşma öncesinde...

Partizan Teknik Direktörü Marko Nikolic, Beşiktaş ile oynayacakları karşılaşmayı izlemek için gelmediklerini ve Partizan'ın gerçek yüzünü göstereceklerini söyledi.

Yarın akşam UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş ile oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenen basın toplantısına konuşan Nikolic, karşılaşma hakkında fazla konuşulacak birşeyin olmadığını belirterek, "Biz Beşiktaş'a karşı oynuyoruz. Rakibimiz Şampiyonlar Ligi'nde ön elemeleri ve UEFA Avrupa Ligi'ndeki maçlardaki kalitesiyle Şampiyonlar Ligi'ni hak eden takım zaten bunu Belgrat'ta ki maçta da gördük." dedi.

Kendi sahalarındaki maçta kötü oynadıklarını ifade eden Sırp hoca, "Beşiktaş oradaki kötü havaya rağmen iyi bir maç çıkarmıştı. Beşiktaş'ın her zaman favori olduğunu söyledik. Tabi ki bizde buraya bu maçı seyretmeye gelmedik. İlk maçtan farklı bir skor alıp mutlu bir şekilde ayrılırız. Bu maçta Partizan'ın gerçek yüzünü sergilemeye çalışacağız. Bizi farklı bir maç bekliyor. İlk maçtan farklı yüzümüzü göstereceğiz." diye konuştu.

Bir gazetecinin "Rakibiniz Beşiktaş hafta sonu Fenerbahçe derbisini kaybetti. Bu sizin için avantaj olur mu ?" sorusuna ise genç teknik adam, "Bunun etkili olup olmayacağını bilemem. Rakip zorlu bir dönemden geçiyor. Önemli oyuncularından birisi geçen hafta kırmızı karttan dolayı Fenerbahçe derbisine çıkamadı. Bu haftaki maçta Mustafa Pektemek ve Sosa'yı da bekleyebiliriz. Rakip bu olumsuz durumu avantaja çevirirse bizim için kötü olur." diye cevapladı.

KALECİ LUKAC: BEYAZ BAYRAKLA GELMEDİK

Basın toplantısına katılan kaleci Mi­lan Lu­kac da "İstanbul'a beyaz bayrak yani teslim bayrağı ile gelmedik. İki hafta önce 4-0 kaybetsek de bu sefer farklı olacaktır. Mutlu sonuca ulaşacağımıza inanıyorum. Maçın başından beri agresif şekilde oynarsak istediğimizi alırız." dedi.

PARTİZAN BEŞİKTAŞ'A HAZIR

Basın toplantısının ardından Partizan takımı, yarınki maçın son çalışmasını yaptı. İlk onbeş dakikası basına açık yapılan çalışmada oyuncular düz koşu yaptı. Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise yarınki maçın taktik provasının yapıldığı belirtildi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.