Marifet Derneği'nde net cevap!

Marifet Derneği'nde net cevap!

Süleyman Şah Türbesi'nin terkedilmesini eleştiren Marifet Derneği'ne 'siyasete karışmayın' diyerek tepki gösterenlere Dernek'ten çok sert ve net bir cevap geldi...

Süleyman Şah Türbesi'nin gece yarısı operasyonuyla yıkılıp, PKK kontrolündeki bölgede Öcalan bayraklarının altına taşınmasına, Marifet Derneği'nden çok sert tepki gelmişti bugün de sosyal medya üzerinden yeni bir açıklama ile eleştirilere cevap verildi.
 
Mahmud Ustaosmanoğlu Hocaefendi'nin en yakın talebelerinden Muhammed Keskin Hocaefendi'nin başkanı olduğu Marifet Derneği dün, Süleyman Şah Türbesi'nin imha edilerek Öcalan bayraklı alana taşınmasına net tepki gösteren bir açıklama yapmıştı. 
 
Açıklamada, "Ortadoğuda oyun kurucu Yeni Osmanlı ve olanlar" başlıklı bölümde ise şunlar ifade edildi: Askerimizin başına çuval, konsolosluğumuzun eşkiya tarafından işgali, Mavi Marmarada dokuz şehid, Suriye'de, Irak'da, Filistin'de, Mısır'da yüzbinlerce şehid, şiilerin eline geçen Yemen, Libyada vatandaşlarımızı kaçırmak zorunda kalışımız, askeri garnizonumuzda şanlı bayrağımızın indirilmesi ve son olarak savaşmadan vatan toprağının terkedilmesi!!! Şanlı ecdadımızın, büyüğümüzün milletimizin evlatlarını şehid eden terötistin gölgesine defnedilmesi sayın Cumhurbaşkanımıza ve sayın başbakanımıza utanç olarak yeter."  ifadeleri yer almıştı.
 
Sosyal Medya'da bu açıklamaya yoğun destek geldi. Ancak "Siyasete karışmayın" denilerek bazı eleştiriler de yapıldı. 
 
Marifet Derneği, bu açıklamaya gelen "Siyasete karışmayın" eleştirilerine yeni bir açıklama ile cevap verdi.
 
Açıklamada, Peygamber Efendimiz'in (SAV) şu Hadis-i Şerif'ine yer verildi: "Dikkat edin! Kişiyi insanlardan korkması, bildiği vakit hakkı söylemekten alıkoymasın. Dikkat edin! Cihadın en üstünü, zalim sultan karşısında hakkı söylemektir." 
 
İşte Marifet Derneği'nin Sosyal Medya hesaplarından yapılan o açıklama:


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.