Marcello Abbondanza: Kuvvetli Ve Zor Maçlar Olacak

Marcello Abbondanza: Kuvvetli Ve Zor Maçlar Olacak

Fenerbahçe Grundig Antrenörü Marcello Abbondanza, Avrupa Bayanlar Voleybol Şampiyonlar Ligi'nde kendilerini zor maçların beklediğini söyledi.Fenerbahçe Grundig, Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde medya günü düzenledi. Sarı lacivertlilerin...

Fenerbahçe Grundig Antrenörü Marcello Abbondanza, Avrupa Bayanlar Voleybol Şampiyonlar Ligi'nde kendilerini zor maçların beklediğini söyledi.

Fenerbahçe Grundig, Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde medya günü düzenledi. Sarı lacivertlilerin antrenörü Şampiyonlar Ligi ve Türkiye ligi hakkında açıklamalarda bulundu.

Marcello Abbondanza, Fenerbahçe'de oldukları için çok mutlu olduklarını belirterek, "İki sene sonra Şampiyonlar Ligi oynayacağız bunun için de çok heyecanlıyız. Bunun için çalışmalarımız devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Dünyadaki en iyi kupalardan birinin Şampiyonlar Ligi kupası olduğunu dile getiren Abbondanza, "Biz de bunun için savaşıyoruz. 5 - 6 tane çok iyi takım var. Bunların üçü de Türkiye'den takımlar bu yüzden bir de savaşacağız." şeklinde konuştu.

Şampiyonlar Ligi'ndeki grubun sorulması üzerine Abbondanza, "3 ay önce sorsaydınız bu kadar zor olacağını söylemezdim. Takımları izledim, oynayacağımız Romanya takımı çok kuvvetli bir takım. Daha da güçlü hale geliyor. Kuvvetli ve zor maçlar olacak." cevabını verdi.

Abbondanza, Türkiye ligindeki hedefleriyle ilgili de "Kesinlikle şampiyonluk için mücadele edeceğiz. Geçen sene şanssızlıklar yaşadık. Sezon sonu da bazı sakatlıklar yaşadık. Bu sene inşallah her şey yolunda gidecek ve şampiyon olacağız." diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.