Manevi tahribat arttı

Manevi tahribat arttı

Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayı Mehmet Parlak, Türkiye'nin manevi tahribata uğradığının altını çizerek, halkın bilinçlenmesi noktasında gerekli adımların atılması gerektiğini söyledi

Saadet Partisi  adayları sahada çalışmalarını sürdürüyor. Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayları;Mehmet Parlak ve Hasan Türksoy seçim çalışmaları çerçevesinde Altınekin ilçesindeydi. Saadet Partisi Altınekin ilçe teşkilatının ev sahipliğinde adaylar; esnaf,pazar ve kahvehane ziyaretleri gerçekleştirdi. Altınekin esnafıyla kucaklaşan adaylar vatandaşlarla sohbet ederek sorunları dinledi. Her vatandaşla ayrı ayrı sohbet edip ilgilenen adaylar seçim vaatlerini anlatarak destek istedi. Altınekin'in mahallelerini de ziyaret eden Konya Milletvekili Adayları Mehmet Parlak ve Hasan Türksoy buradaki kahvehanelerde vatandaşlara hitap etti. Konya Milletvekili Adayı Mehmet Parlak Türkiye'nin manevi tahribata uğradığının altını çizerek halkın bilinçlenmesi noktasında gerekli adımların atılması gerektiğini savunarak şu ifadeleri kullandı: “Maalesef Batı Emperyalizmi her koldan gençlerimizi ifsad etmek için çeşitli organizasyonlar düzenlemek suretiyle çalışmalar yapmaktadır. Neslimiz; uyuşturucu müptelası, alkolik ve anarşik hale getirilmek istenmektedir. Halkımızın bu gibi durumlarda daha bilinçli olması ve geleceğini koruması için önlemler alması gerekmektedir. Biz Saadet Partisi olarak Önce Ahlak ve Maneviyat diyerek yola çıktık ve bu ilkemizle hareket ediyoruz. Geleceğimizi inşa edecek gençleri yetiştirmek mecburiyetindeyiz.”

22-(1).jpeg

ÜRETİCİ DE TÜKETCİ DE MAĞDUR

Heyet kahvehane ziyaretlerinin ardından Altınekin İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ziyaretleri gerçekleştirdi. Resmi ziyaretlerin ardından çalışmalar Akıncılar ve Dedeler mahallelerinde sürdü. Konya dönüşünde gündemi değerlendiren Konya Milletvekili Adayı Mehmet Parlak; Halkımız Milli İttifak'ın meclise girmesini bekliyor. Ve 7 Haziran'da bize her türlü destek vereceklerini ifade ediyorlar” dedi. Parlak, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Burada köylümüzle, çiftçimizle dertleşirken gördük ki; vatandaşlarımız; mazot fiyatlarından,tohum ücretlerinden,gübre fiyatlarından ve işçilik fiyatlarından yakındılar. Tabii birde burada ürünlerin borsaları yok. Bundan dolayı ürünlerin piyasaları belli olmuyor. Üretici de tüketicide mağdur oluyor. Tüm ürünler için borsalar kurulmalı ve piyasa belli olmalıdır dedik ve bunu ifade ettik. Biz tüm bu sorunları görüyoruz ve biliyoruz. Tüm bu meseleleri çözmek için yollara koyulduk. Allah'ın izniyle 7 Haziran'da halkımızın teveccühü ile yeniden iş başına gelince gerekli icraatleri yerine getireceğiz.”

22-(2).jpeg

22-(3).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.