Manavgat'ta Bir Hafta Ara İle Irmaktan İki Erkek Cesedi Çıkarıldı

Manavgat'ta Bir Hafta Ara İle Irmaktan İki Erkek Cesedi Çıkarıldı

Antalya Manavgat ilçesi birer hafta ara ile Manavgat Irmağı'nda ikinci erkek cesedi çıkarıldı. Manavgat Yukarıhisar Mahallesi'nde ırmak kenarında vatandaşlar tarafından bir erkek cesedi bulundu. Vatandaşların, ırmak kenarında bir erkek cesedi...

Antalya Manavgat ilçesi birer hafta ara ile Manavgat Irmağı'nda ikinci erkek cesedi çıkarıldı. Manavgat Yukarıhisar Mahallesi'nde ırmak kenarında vatandaşlar tarafından bir erkek cesedi bulundu.

Vatandaşların, ırmak kenarında bir erkek cesedi görmesi üzerine polise haber verdiği belirtildi. Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Ekibi polisleri ceset bulunan bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı. Olay yeri inceleme ekipleri, Manavgat Belediyesi itfaiye ekibinin yardımıyla erkek cesedini ırmaktan çıkardı. Irmaktan çıkan cesedin uzun süre suda kalmasına bağlı vücudunun ve yüz hatlarının tanınmayacak hale geldiği belirtildi. Savcı, olay yerinde ceset üzerinde yaptığı incelemenin ardından kesin teşhis için cesedi Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Cesedin ırmaktan çıkarılma çalışması sırasında 16 gündür kayıp olan Mehmet Atmaca'nın yakınları gözyaşına boğuldu. Kayıp gencin yakınları, cesedin uzun süre ırmakta kalmasına bağlı teşhis edemediği belirtildi. Cesedin kime ait olduğunu ise Antalya Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak inceleme sonucunda belli olacağı ifade edildi.

Manavgat Irmağı'nda bir hafta öncede Ferhat Sarı isimli genci cesedi çıkarılmıştı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.