Manavgat Belediyesi, Sünnet Ettirdiği 122 Çocuğa Düzenledi

Manavgat Belediyesi, Sünnet Ettirdiği 122 Çocuğa Düzenledi

Antalya Manavgat Belediyesi, sünnet ettirdiği 122 çocuğa aileleri ile birlikte eğlence şöleni düzenledi. Sünnet olan çocuklar Belediye Başkanı Şükrü Sözen'le birlikte 5 otobüsle şehir turu attı. Erkekliğe ilk adımı atan çocuklar şehir...

Antalya Manavgat Belediyesi, sünnet ettirdiği 122 çocuğa aileleri ile birlikte eğlence şöleni düzenledi. Sünnet olan çocuklar Belediye Başkanı Şükrü Sözen'le birlikte 5 otobüsle şehir turu attı. Erkekliğe ilk adımı atan çocuklar şehir turu sonrası Kordon Caddesi'ndeki anfitiyatroda hatıra fotoğrafı çektirdi. 122 çocuk hatıra fotoğrafı sonrası Manavgat Irmağı'nda bot tutuna çıktı.

    Başkan Sözen, Boğaz Hotel'de sünnet olan çocuk ve aileler onuruna yemek verdi. Boğaz Hotel'de çocuklar için eğlence programı düzenlendi. Çocukların eğlence etkinliğine Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in eşi Hatice Sözen de eşlik etti.

    Eğlence şöleninde sünnet olan çocuklara altın takıldı. Başkan Sözen, yaptığı konuşmada sünnet şölenlerini Manavgat'ta geleneksel hale getirdiklerini, bu sene 122 çocuğu sünnet ettirme sevinci yaşadıklarını söyledi.

    Çocukların mutlu gününde yanlarında olmak istediklerini belirten Sözen, şölenle çocukların belleklerinde ömür boyu unutamayacakları güzel bir anılarının olmasını istediklerini kaydetti.

    Eğlence şöleninde Türk halk müziği sanatçısı Sümer Ezgü de sevilen türkülerini seslendirdi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.