Manavdan Hırsızlık Anı Kameraya Yansıdı

Manavdan Hırsızlık Anı Kameraya Yansıdı

Çanakkale'de bir manavda yaşanan hırsızlık olayı, kameralar tarafından kaydedildi. Polis ekipleri 500 TL'yi çalan kişiyi arıyor. Alınan bilgiye göre; olay Esenler Mahallesi'nde bir manavda yaşandı. Manava gelen bir kişi karpuz reyonuna yöneldikten...

Çanakkale'de bir manavda yaşanan hırsızlık olayı, kameralar tarafından kaydedildi. Polis ekipleri 500 TL'yi çalan kişiyi arıyor.

Alınan bilgiye göre; olay Esenler Mahallesi'nde bir manavda yaşandı. Manava gelen bir kişi karpuz reyonuna yöneldikten sonra manav sahibi Emine Kahraman’a pikniğe gitmek için karpuz ve kavun alacağını söyledi. Karpuz ve kavunu tartıp, poşete koyan Kahraman’a müşteri kartlarımı evde unuttum, hemen alıp geleceğim diyerek beklemesini istedi. Emine Kahraman müşteriyle ilgilenirken bir kişinin manav dükkanı içine girip, kasadan 500 TL nakit para çaldığı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Kavun ve karpuz siparişi bekleyen Emine Kahraman, bir başka müşterisinin alışverişi sonrası para üstünü geri vermek için kasaya yöneldiğinde, kasadan 500 TL nakit paranın kayıp olduğunu fark etti. Hemen güvenlik kamerasını inceleyen Kahraman, kasadan bir kişi tarafından 500 TL çalındığı gördü. Olayın polise bildirmesinin ardından güvenlik kamerası kayıtları polis tarafından inceledikten sonra hırsızlın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Öte yandan aynı manavdan daha önce de 3 kez gece yarısı hırsızlık olayı yaşandığı ve bu hırsızlık olaylarında manav dükkanında bin TL’ye bozuk para çalındığı bildirildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.