Mame Diouf golün mutluluğunu yaşıyor

Mame Diouf golün mutluluğunu yaşıyor

Arabam.com Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut Adana Demirspor maçında gol bölgesinde rotasyona gitti ve maça Mame Diouf ile başladı.

İlhan Palut, Yeşil-beyazlı ekibin en golcü ismi olan Muhammet Demir'i Gaziantep maçındaki hareketi nedeniyle keserek zorlu Adana deplasmanında Senegalli oyuncuya şans verdi. Önceki maçlarda oyuna ikinci yarıda giren ve toplamda 72 dakika sahada kalan deneyimli forvet, ilk kez 11'de yer aldığı Adana Demirspor maçında şansını iyi kullandı.

Mücadelede takımının tek golünü kaydeden Mame Diouf, aynı zamanda Konyaspor forması ile de ilk kez ağları havalandırdı. 22. dakikada Hadziahmetovic'in sol taraftan kullandığı serbest vuruşta, arka direkte Diouf kafayla topu altıpasa indirdi. Adil Demirbağ'ın kafa vuruşunda kaleci Ertaç Özbir'den dönen topu önünde bulan Diouf, meşin yuvarlağı sağ ayağıyla filelere gönderdi

Konyaspor kariyerindeki ilk golünü Adana Demirspor ağlarına atan Mame Diouf, "Gol atmak daima güzeldir. Gol attıktan sonra galibiyetin gelmesini bekliyordum. Maalesef olmadı" dedi.

Yeşil beyazlıların sezon başında kadrosuna kattığı Senegalli futbolcu Mame Diouf, Konyaspor formasıyla ilk 11'de ilk kez sahaya çıkarken, ilk golünü de Adana Demirspor ağlarına attı.

Yeşil beyazlı formayla golle tanışan Mame Diouf, "Gol atmak daima güzeldir. Gol attıktan sonra galibiyetin gelmesini bekliyordum. Maalesef olmadı, önümüzdeki maçlara bakacağız. Daha çok çalışıp galip geleceğiz" dedi.

Konyaspor taraftarına Adana'da ki desteğinden dolayı teşekkür eden Senegalli golcü, "Taraftarımızın desteğine her zaman ihtiyacımız var. Bugün kaybetmememizin en büyük nedenlerinden bir tanesi taraftarımızın uzaklardan gelip bizi desteklemiş olmaları, bizi çok mutlu etti. Bu güzel desteklerini her zaman bekliyoruz. Onların desteği ile birlikte, yüz üstü bırakmamak için çok mücadele edip, önümüzdeki maçlarda galibiyet armağan etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.