Maltepeye Emre yetti: 0-2

Maltepeye Emre yetti: 0-2

TFF 2.Lig 3.Grupta 20. hafta karşılaşmasında Maltepespora konuk olan temsilcimiz Şekerspor, Emre Köksalın 25 ve 87.dakika attığı gollerle rakibini 2-0 mağlup etmeyi başardı.

Bu sonuçla puanını 20’ye çıkaran yeşil-beyazlılar son 4 karşılaşmada da 10 puan topladı. Yeşil-beyazlılar karşılaşmada sayısız gol kaçırırken, Maltepespor kalecisi Cihan farkın açılmasını önledi. 
4-4 berabere biten Mersin İdmanyurdu karşılaşmasından sonra küllerinden yeniden doğan Şekerspor, Maltepespor karşısında da fırtına gibi esti. Zeytinburnuspor maçından sonra Maltepespor ağlarını da boş geçmeyen Emre Köksal’ın golleriyle İstanbul’dan altın değerinde 3 puanla dönen yeşil-beyazlı oyuncuların zorlu maçtan sonra doyasıya sevindikleri kaydedildi.
Karşılaşma boyunca Maltepespor’un üzerine kabus gibi çöken yeşil-beyazlılar karşılaşmaya muhteşem başladı. Karşılaşmanın 5.dakikasında İshak’ın pasıyla ceza sahasına giren Kenan Başkan, müsait pozisyonda meşin yuvarlağı kale yerine auta gönderdi. 8.dakikada ceza sahası dışından Faruk’un vuruşunu kaleci Cihan kornere tokatladı. Cem Baki’nin kullandığı korner atışında Maltepespor defansı topu uzaklaştırdı. 15.dakikada bu sefer 2 gol atarak takımına 3 puan kazandıran Emre net bir pozisyondan yararlanamadı. Bu dakikada kaleci ile karşı karşıya kalan Emre Köksal’ın şutunu Cihan kurtardı. 17.dakikada Cem Baki’nin uzaklardan vuruşu auta çıktı.
Mücadelenin başından beri Maltepespor kalesine kabus gibi çöken temsilcimiz 25.dakikada aradığı golü buldu. Bu dakikada Emre Köksal’ın uzaktan vurduğu şut Maltepespor defans oyuncusu Serkan’ın ayağına çarparak ağlarla buluştu. Bu dakikaya kadar iyi bir mücadele sergileyen kaleci Cihan kontrpiyede kalınca bu gole engel olamadı. İlk yarı Şekerspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.
İkinci yarıya da yeşil-beyazlılar fırtına gibi başladı. Maltepespor karşısında ikinci yarı biraz daha kontrollü bir oyunu sergileyen temsilcimiz ikinci gol için rakip kaleye yüklendi. 58.dakikada Cem Baki’nin sert şutu kaleci Cihan’da kaldı.
87.dakikada yeşil-beyazlıların ikinci golü geldi. Bu dakikada topla buluşan Muhammet Reis uzun pasla topu Emre Köksal’la buluşturdu. Kaleciyi önde gören Emre’nin vuruşunda Şekerspor 2-0 öne geçti.
Karşılaşmada başka gol olmayınca yeşil-beyazlılar İstanbul’dan altın  değerinde 3 puanla dönmenin sevincini yaşadı.

SAHA: Maltepe Stadı
HAKEMLER:   Halil Sayın, Serdar Demirkol, Ahmet Ateş
MALTEPESPOR: Cihan, Fatih, Serkan, Yasin, İsrafil, Münin, Hüseyin, Kerem, Cenker, Ali, Abdullah
ŞEKERSPOR: Gürsel,Kenan, Kemal, Sacit, Serkan, Emre(Ömer Ali), Serkan Reçber, Cem Baki, İshak,Can(Muhammet Reis), Faruk(Bahtiyar)
GOLLER:Dk 25 ve 87 Emre Köksal(Şekerspor) 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum