Maltepe’de Bir İnşaattaki Kazı Çalışmaları Sırasında Yol Çöktü

Maltepe’de Bir İnşaattaki Kazı Çalışmaları Sırasında Yol Çöktü

Maltepe’de D-100 karayolunda bir otomobil firması inşaatındaki kazı çalışmaları sırasında göçük meydana geldi. Olayda herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmadı.Olay, dün akşam saat 19.00 sıralarında D-100 karayolu Aydınevler mevkiinde...

Maltepe’de D-100 karayolunda bir otomobil firması inşaatındaki kazı çalışmaları sırasında göçük meydana geldi. Olayda herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmadı.

Olay, dün akşam saat 19.00 sıralarında D-100 karayolu Aydınevler mevkiinde bulunan bir otomobil firmasının inşaatı için yapılan kazı çalışması sırasında meydana geldi. Çalışma sırasında şantiyenin üst tarafında bulunan Sanayi Caddesi büyük bir gürültü ile çöktü. Göçüğün ardından yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Göçüğün meydana geldiği caddede bulunan yaya kaldırımında yarıklar oluştuğu görüldü. Olayda herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmadı.

Göçüğün yaşandığı caddede Maltepe ana hat su borusunun geçtiği öğrenildi. İSKİ yetkilileri, boruda herhangi bir zarar meydana gelmediği, hattın güvenlik gerekçesiyle kapatıldığını aktardı. Otomobil firmasının inşaatındaki çalışmalar ise devam ediyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.