Maltepe Askeri Lisesi Öğrencilerinden Öğretmenlerine Vefa

Maltepe Askeri Lisesi Öğrencilerinden Öğretmenlerine Vefa

24 Kasım Öğretmenler Günü’nde, İzmir'deki Maltepe Askeri Lisesi öğrencileri de ortaokul öğretmenlerini unutmadı. Mezun oldukları ortaokula giden askeri öğrenciler, öğretmenlerine çiçek verdi. Öğrencilerden Yağız Yılmaz ve Erkut Mutlu,...

24 Kasım Öğretmenler Günü’nde, İzmir'deki Maltepe Askeri Lisesi öğrencileri de ortaokul öğretmenlerini unutmadı. Mezun oldukları ortaokula giden askeri öğrenciler, öğretmenlerine çiçek verdi. Öğrencilerden Yağız Yılmaz ve Erkut Mutlu, Öğrenci Bölük Komutanı Hava Savunma Yüzbaşı Mehmet Emin Önde ile birlikte Buca Ortaokulu’na gitti. Burada öğretmenleri Zeynep Öztürk Börek ve Özlem Et ile biraraya gelen öğrenciler, ellerini öptü ve çiçek takdim etti.

Ziyaretten büyük mutluluk duyduklarını söyleyen Buca Ortaokulu Müdürü Tekin Arda, “Öğretmenlerimizin bu gününde bizleri hatırladıkları için komutanlarımız olsun, öğrencilerimiz olsun vefa gösterdiler. Çok mutlu olduk. Öğrencilerimizin böyle güzel okullarda okuması da bizi ayrıca mutlu etti.” dedi. Yüzbaşı Önde ise “Maltepe Askeri Lisesi olarak, İzmir’de mezun olan öğrencilerin öğretmenlere vefa borçlarını, duygu düşüncelerini aktarmak ve Öğretmenler Günü'nü kutlamak, gururlandırmak adına böyle bir faaliyeti icra etmiş bulunmaktayız. Biz başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyoruz.” dedi.

Öğretmenlerden Zeynep Hanım, öğrencilerinin kendilerini çok duygulandırdığını belirterek, “Onlarla birlikte çok mutluyduk. Onlar iyi yetiştiler. Şükürler olsun güzel bir okula da yerleştiler, devam ediyorlar. Çok gururlandırdılar bizi. Ağlamamak için zor tutuyoruz kendimizi, çok sağolsunlar.” diye konuştu. Özlem Hanım da, “Bizlerin amacı vatana, millete hayırlı evlatlar yetiştirmek. Bu amacımıza ulaştığımızı görmek bizi çok mutlu etti, çok gururlandırdı. Çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Buca Ortaokulu’ndan mezun olup Maltepe Askeri Lisesi’ne giren öğrencilerden Yılmaz, “Okulumuz aracılığıyla öğretmenlerimize vefa borcumuzu ödemek amacıyla buraya geldik. Ben 2012’de mezun oldum bu okuldan.” dedi. Mutlu da, “Ben 2010’da mezun oldum. Öğretmenlerimize borcumuzu ödemek için geldik. Onları görünce duygulandık.” diye konuştu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.