Maliyeciler çözüm istiyor

Maliyeciler çözüm istiyor

Büro Memur Sendikası vergi haftası nedeniyle bir basın toplantısı yaptı.

Toplantıda konuşan Büro Memur Sendikası Konya Şube Başkanı Mahmut Çimen, vergilerin tahsilinde başından sonuna kadar hizmet eden maliyecilerin de hatırlanmasını ve maliye çalışanlarına en az bir maaş tutarında ikramiye verilmesi gerektiğini söyledi.

Vergi haftasında maliye çalışanlarının adının geçmemesinin gücenmeye ve kırgınlığa neden olduğunu belirten Çimen, “Maliye çalışanlarının hiç olmazsa bu günlerde karlılaştığı sorunlarının tartışılması ve çözüm aranması için panel ve konferanslar düzenlensin. Tespit edilen sorunların takibi için bir komisyon kurulsun. Ayrıca, bu haftanın adının vergi ve vergiciler olarak değiştirilmesini talep ediyoruz” dedi.
Büro Memur Sendikası olarak her zaman demokrasiden, özgürlüklerden ve insan haklarından yana olduklarını ifade eden Çimen, “Yaklaşan yerel seçimler öncesi Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın yeni anayasa için Nisan ayını telaffuz etmesi hepimizi umutlandırdı. Türkiye’de daha demokratik özgürlükçü, kamu çalışanlarına grevli toplu sözleşme hakkı tanıyan bir anayasa istiyoruz” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.