Mali Müşavirler Odası'nda mezuniyet töreni

Mali Müşavirler Odası'nda mezuniyet töreni

Konya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) ile Selçuk Üniversitesi'nin birlikte düzenlediği Muhasebe ve Denetim Anabilim Dalı Tezsiz Yüksek Lisans Eğitimi programında ilk mezunlar diplomalarını aldı.

 

Konya SMMMO hizmet binasında gerçekleştirilen mezuniyet töreninin açılışında konuşan Oda Başkanı İsmail Turan, eğitim programına ilişkin protokolü imzalardan 100 kişiye eğitim vermeyi planladıklarını ancak sayının 200'e kadar çıktığını söyledi.

Selçuk Üniversitesi ile sadece yüksek lisans alanında değil, farklı alanlarda da işbirliği yaptıklarını ifade eden Turan, "Bağımsız denetçilik eğitimlerinde Türkiye'de ikinci sıradayız. Aynı şekilde odamız tarafından açılan diğer eğitim kurslarımızda Selçuk Üniversitesi'nden akademisyenler eğitim veriyor. Mesleki anlamda eğitime ve gelişime her zaman açık olduğumuzu belirtiyoruz" dedi.

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel ise Türkiye'ye örnek olacak çalışmalara imza attıklarını dile getirdi.

Gökbel konuşmasının ardından yüksek lisans eğitimini başarıyla tamamlayan Oda Başkanı İsmail Turan'a mezuniyet belgesini verdi.

Ardından diğer öğrencilerin belgeleri teslim edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.