Mahalli İdareler Derneği Halkı Sokağa Çağran Hdp’lileri Kınadı

Mahalli İdareler Derneği Halkı Sokağa Çağran Hdp’lileri Kınadı

Mahalli İdareler Derneği Genel Başkanı Osman Usta, Suriye’nin Kobani bölgesinde terör örgütü IŞİD saldırılarını bahane ederek halka ‘sokağa çıkın’ çağrısı yapan HDP’liler ile bu çağrıya uyup masum insanların, esnafın araçlarını...

Mahalli İdareler Derneği Genel Başkanı Osman Usta, Suriye’nin Kobani bölgesinde terör örgütü IŞİD saldırılarını bahane ederek halka ‘sokağa çıkın’ çağrısı yapan HDP’liler ile bu çağrıya uyup masum insanların, esnafın araçlarını dükkanlarını yakıp, kamu binaları ve kendilerinden olmayan sivil toplum kuruluşlarına saldıran PKK sempatizanları ve işbirlikçilerini kınadı.

Osman Usta yazılı değerlendirmesinde, "Ülkemiz sınırları dışındaki Kobani’yi bahane ederek terör estiren hainlerin kötü niyetli oldukları anarşiden beslenen vampirlerin oldukları açık ve nettir. Vefakar insanımızı devlet millet ve güvenlik güçlerine yardımcı olmaya davet ediyoruz. Ülkemizin huzuru, halkımızın mal ve can güvenliği için tüm halkımızı, devletimizi ve güvenlik güçlerimizin yanında yer almaya davet ediyorum." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.