Mahalleliden Belediye Başkanı Çetin’e Plaket

Mahalleliden Belediye Başkanı Çetin’e Plaket

Ayyıldız Mahallesi Muhtarı Mustafa Yıldız ve beraberindeki heyet, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’e 1. Balkan Şenliği’ne verdiği destekten dolayı teşekkür edip, plaket takdim etti. Başkan Selçuk Çetin, Ayyıldız Mahallesi Muhtarı...

Ayyıldız Mahallesi Muhtarı Mustafa Yıldız ve beraberindeki heyet, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’e 1. Balkan Şenliği’ne verdiği destekten dolayı teşekkür edip, plaket takdim etti.

Başkan Selçuk Çetin, Ayyıldız Mahallesi Muhtarı Mustafa Yılmaz ve mahalle sakinlerini makamında kabul etti. Geçtiğimiz günlerde mahallede yapılan 1. Balkan Şenliği’ne vermiş olduğu destekten dolayı Başkan Çetin’e teşekkür eden heyet, ilçede yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Balkan Şenliği’nin birlik beraberlik açısından önemli olduğunu belirten Mahalle Muhtarı Mustafa Yıldız, “Bu şenliklerin devam etmesini ve bunun geliştirilmesini Sayın Başkanımızdan rica ediyoruz. Kendilerine yaptıkları hizmet ve sundukları katkılardan dolayı mahalle sakinlerimiz adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Heyetin talep ve önerilerini dinleyen Başkan Selçuk Çetin de ilçedeki birlik ve beraberlik ortamının her geçen gün daha da geliştiğine vurgu yaparak, “Belediye olarak bu güzel etkinlikleri destekliyoruz. Bundan sonra da destek olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Görüşme sonunda ziyareti gerçekleştiren heyet adına Mustafa Yıldız, Başkan Çetin’e teşekkür plaketi takdim etti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.