Mahalleli faturaya itiraz etti

Mahalleli faturaya itiraz etti

Konya'da elektrik dağıtımı noktasında bir türlü vatandaşın yüzü gülmedi. Elektrik dağıtımı ile ilgili hergün çok sayıda şikayet geliyor

Konya'da elektrik dağıtımı noktasında bir türlü vatandaşın yüzü gülmedi. Elektrik dağıtımı ile ilgili hergün çok sayıda şikayet geliyor. Bir şikayet de Kalfalar Mahallesi'nden geldi. Meram Kalfalar Mahallesi sakinleri, elektrik faturalarına itiraz ediyor. Birçok mahalle sakini evine gelen elektrik faturasıyla şok oldu. Geçen ay 40 lira gelen bir fatura, bu ay 102 lira geldi. Faturalardaki aşırı artışa itiraz eden mahalleli, Meram Elektrik Dağıtım Şirketi (MEPAŞ)'ı telefon yağmuruna tuttu.

Mahalleli, faturadaki yanlışlığın düzeltilmesini istiyor. Konuyla ilgili görüş bildiren ve MEPAŞ'tan yanlışlığı düzeltmesini isteyen mahalle sakini Abdulkadir Güleç, "Elektrik faturalarında bir gariplik var. Mahallemizde elektrik faturaları şişti. Geçen ay 52 lira gelen fatura bu ay 89 lira geldi. Komşumda da aynı sıkıntı var. Onun faturası geçen ay 45 lira gelmiş, bu ay ise 102 lira. Bu işte bir anormallik sözkonusu. Faturalar çok abartılı geldi. Biz bu kadar elektrik kullanmadık. Yazık, günahtır. Kimse kimsenin hakkını yemesin. Tüketici, sadece harcadığı elektriğin bedelini ödesin. Fazlasını kimsenin almaya hakkı yok. Kabaran faturalara vatandaş itiraz ediyor. Konuyla ilgili MEPAŞ'ı aradım. Şikayetimizi dile getirdim. MEPAŞ, yetkilileri aynı şikayetle çok kişinin kendilerini aradığını söyledi. Elektrik kullanımımızda bir artış yok. Faturamız her ay 50-55 lira gelir. Bu ay çok geldi. Vatandaşın mağduriyetini gidermeli. Bu yanlış bir an önce düzeltilmeli" ifadelerini kullandı.

KERİM ATICI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum