Mahalle ile ‘barışık’ bir aday

Mahalle ile ‘barışık’ bir aday

29 Mart yerel seçimlerinde Medrese Mahallesinden muhtar adayı olan eğitimci Yaşar Barışık, tek hedefinin mahallesine hizmet etmek olduğunu söyledi.

Medrese Mahallesinde doğup büyüyen eğitim camiasında 27 yıl öğretmenlik ve müdür yardımcılığı yapan Yaşar Barışık, uzun yıllardır edindiği tecrübeler doğrultusunda mahalleye hizmet edeceğini söyledi.
Barışık, gerek eğitim alanında gerek sosyal faaliyetler ve resmi kurumlar ile ilişkilerinden edindiği mahallesi için kullanacağını dile getirirken, “Sille eşrafının sevilen bir ailesinin mensubuyum. Genç bir emekliyim. Vaktimin tamamını mahallemde ve büromda geçirmeye hazırım. Yılların verdiği bilgi ve tecrübelerimi sizlerle paylaşmak için aday oldum. Mahallemiz ve mahallelimiz adına yapacağım her çalışmada kanunlar ölçüsünde sizin sesiniz olmak istiyorum. Bu düşünceler ile Azalaramız Orhan Ulukavak, Mehmet Ali Eryöner, Muammer tosun, Halil Kaya, Kemal Eryöner, Noman Tekelioğlu, İbrahim Çiftlik ve Mustafa Nevzat Pirinçci ile hizmete talip oldum” diye konuştu.
ALİ SAİT ÖGE

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.