M. Aymazlı üçüzlerin karne sevinci

M. Aymazlı üçüzlerin karne sevinci

Merve Meram Abdullah Aymaz İlkokulunda bu eğitim –öğretim yılında okula başlayan üçüzler ilk karne heyecanı ve sevincini yaşadılar

Merve Eğitim Kurumları bünyesinde yer alan ve Meram İlçesinde eğitim-öğretim faaliyetini sürdüren Meram Abdullah Aymaz İlkokulunda 2012–2013 eğitim öğretim yılının birinci dönem karneler öğrencilere dağıtılırken, okula bu yıl kayıtlarını yaptıran ve 1. sınıflarda okuyan Demiray soyadlı üçüz kardeşlerin ilk karne heyecanı ve sevinci ise başka oldu. 26 Kasım 2005 tarihinde doğan üçüzlerden Hilal Demiray( 1-B sınıfında) Gamze Demiray( 1-E Sınıfında) ve Hüseyin Demiray ise ( 1-D) sınıfında eğitim-öğretim gördüler. Üçüz öğrenciler bu eğitim-öğretim yılının ilk dilimini başarıyla tamamladılar. Ayrı sınıflarda okuyan üçüzlerin öğrencilerin tüm dersleri pekiyi oldu. Üçüz öğrencilerin annesi Fatma Demiray, “Benim açımdan okulun ilk dönem zor geçti. Çünkü üç çocuğumuz ödev ve dersleriyle ayrı ayrı uğraşmak zorunda kaldım. Ama karnelerinin iyi olması bu zorlukları unutmama neden oldu diyebilirim. Çocuklarımla yakından ilgilenen öğretmenlerine ve okul yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.
Okul Müdürü Hüseyin Taş da“Üçüz öğrencilerinin karneleri vermek bizim içinde bir ilk oldu diyebiliriz. Üçüzlerimizin öz güvenlerinin daha iyi olması için ayrı ayrı sınıflarda eğitim görmesini uygun gördük. Aldıkları ilk karne de ise bu uygulamanın doğru oğlunu gösterdi. Bizler öğrencilerimize en iyi eğitim vermek için çaba gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.
Merve Meram Abdullah Aymaz İlkokulu'nda okuyan üçüzlerin karnelerini Okul Müdürü Hüseyin Taş tarafından verildi.
HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.