LPG ucuz diye sevinme dönemi sona erdi! Bu gece zam var

LPG ucuz diye sevinme dönemi sona erdi! Bu gece zam var

Türkiye'de benzin ve motorine gelen zamlar insanları LPG ile çalışan araçlara yönlendirdi. Son olarak LPG fiyatlarına bu gece zam uygulanacağı bildirildi.

Ekonomik koşulların zorlaştığı Türkiye'de milyonlarca vatandaş tasarruf yöntemlerini araştırmaya devam ediyor. Bir zamanlara LPG yani otogaz ile çalışan otomobillere vatandaş sıcak bakmazken şimdilerde en çok tercih edilen otomobiller konumuna yükselmiş durumda. Motorinin litre fiyatı 41 lira, benzinin litre fiyatı ise 37 lira.

otogaz.jpg

LPG İLE ÇALIŞAN OTOMOBİLLER ÇOK TASSARUFLU

Durum böyle olunca LPG ile çalışan otomobillerin satışında ciddi artış meydana geldi. Motorin ile çalışan otomobil kilometrede 2 lira 50 kuruş yakarken LPG ile çalışan otomobil ise 1 lira 50 kuruş yakıyordu. Edinilen bilgiye göre bugün gece saatlerinden itibaren geçerli olmak üzere LPG fiyatlarına dev zam gelecek. Söz konusu zammın miktarı netleşti.

tank.jpg

BU GECE LPG'YE ZAM VAR, BENZİN VE MOTORİNE ZAM YOK!

LPG'ye 69 kuruş zam yansıtılacak. LPG ucuz diye sevinen milyonlarca vatandaş ise bu duruma tepkili. Benzin ve motorine zam gelirken LPG fiyatlarına zam uygulanmaması gerektiğini düşünen vatandaşlar bu zamlara artık bir son verilmesi gerektiğini düşündüklerini belirtiyor. Benzin ve motorine ise bu gece zam uygulanmayacağı söyleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
23 Yorum