Loqale Lounge’ten nitelikli hizmet

Loqale Lounge’ten nitelikli hizmet

 Konya, kafe sektöründe yeni bir markaya kavuştu.  Logale Lounge gerek konsept, gerek ferahlık ve şık tasarımı ile dikkat çekiyor. İşletme sahibi Mevlüt Topbaş işletmeleri ile Konya’ya nefes aldıracaklarını söyledi 

Sektörünün duayen isimlerinde Kurtuluş Güler’in desteği ile İşletmeciliği Mevlüt – Mustafa Topbaş’ın yaptığı Loqale Lounge’in resmi açılışı Havzan’da şarkıcı Tuğçe Kandemir’in verdiği konser ile gerçekleştirdi. 

16-1.jpeg

 Hedeflerinin kuruluş bölgeleri olan Konya'da sağladığı başarıyla önce tüm Türkiye'de daha sonra dünyanın belirli bölgelerinde markalarını ve işletime yönetim sistemini yaymak olmak olduğunu ifade eden İşletme sahiplerinden Mevlüt Topbaş, “Konya’da alışılagelmişin dışında bi’ hayal ettiğiniz sloganıyla Loqale Lounge hizmete açtık. Loqale olarak sektördeki tüm yenilikleri takip ederek ve yaptığımız çalışmalarla bulunduğumuz bölgedeki hizmet kalitesini doğrudan artırmayı ve müşterilerine eşsiz bir deneyim sağlamayı vadediyoruz.  Güçlü organizasyon yapımız sayesinde yiyeceklerimizi, içeceklerimizi misafirlerimize en yüksek ürün kalitesi ve hizmet anlayışıyla sunmak gayretindeyiz” dedi.

16-3.jpeg

 NEZİH VE FERAH ORTAM

 Topbaş, şu görüşleri dile getirdi: “Hedefimiz; kuruluş bölgemiz olan Konya'da sağladığımız başarıyla önce tüm Türkiye'de daha sonra dünyanın belirli bölgelerinde markamızı ve işletime yönetim sistemimizi yaymak olacak.  İşletmemizde başka yerlerde olmayan tatlar ve sunumlar var. Konya’ya nezih ve ferah bir mekan kazandırmanın mutluluğu içerisindeyiz. İşletmelerimize gelen misafirler rahat bir ortamda güzel vakit geçirebilme imkanı sunuyoruz. İşletmemiz cam kenarında bulunan masalarımızı loca olarak hizmet veriyor.  İşletmemizde kişiye özel VİP odalarımız mevcut. İşletmemiz tam kapasitede 300 kişiyi rahatlıkla ağırlama imkanı sunuyoruz.  İşletmemizde doğum günü, evlilik teklifi gibi organizasyonlara ev sahipliği de yapabiliyoruz. İşletmemiz Konya’da başka kafelerde bulunmayan menülerimiz var.  İşletmemizde yöresel kahvelerimiz ve fitre kahve çeşitlerimiz var.  Kendimizin yaptığı kahvelerimiz de mevcut. Loqale Lounge Konya’ya nefes olacak ve tat, lezzet ve hizmet konusunda da iddialıyız. Tüm Konyalı hemşerilerimizi işletmemize davet ediyoruz.”

16-2.jpeg

 M. ALİ NURULLAHOĞULLARI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.