Londra'da 1-1'lerini yediler

Londra'da 1-1'lerini yediler

İngiltere Premier Lig'de haftanın sonucu en merakla beklenen maçta Chelsea ile Liverpool, Stamford Bridge'de yenişemedi.

İngiltere Premier Lig'de 11. hafta maçında Chelsea ile Liverpool karşı karşıya geldi. Stamford Bridge'de oynanan maç 1-1'lik beraberlikle sona erdi.

Chelsea'nin golünü 20. dakikada John Terry kaydetti. Liverpool'un golü ise 73. dakikada Luis Suarez'den geldi. Karşılaşmaya Liverpool formasıyla 11'de başlayan milli futbolcumuz Nuri Şahin 60 dakika sahada kaldı.

Zorlu karşılaşmada korner golleriyle fileleri sarsan Chelsea ve Liverpool 1'er puanla haftayı kapatmış oldu. Chelsea bu beraberlikle puanını 24'e Liverpool ise puanını 12'ye yükseltti. Üst sıralarda yer alan Chelsea çok önemli iki puan kayberdeken; Liverpool puan kayıplarını sürdürdü.

İngiltere Premier Lig'de gelecek hafta maçında Chelsea West Bromwich Albion deplasmanına konuk olacak. Liverpool ise Wigan'ı ağırlayacak.

JOHN TERRY ATTI VE ÇIKTI!
Evinde oynadığı maçın ilk yarısında duran topları etkili kullanamaya çalışan Chelsea 20. dakikada 1-0 öne geçti. Juan Mata'nın kullandığı kornerde ileri çıkan John Terry bomboş pozisyonda kafayı vurdu ve Chelsea'yi 1-0 öne geçirdi.

Chelsea'nin kaptanı taraftarına büyük bir sevinç yaşatırken; ilk yarıda sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. maçın 37. dakikada tecrübeli savunma oyuncusu yerini Gary Cahill'e bıraktı. İlk yarıda kalesini gole kapatan Chelsea 1-0'lık skorla soyunma odasına gitti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.