Liposuction Yağ Aldırma Ücretleri

Liposuction Yağ Aldırma Ücretleri

Liposuction Yağ Aldırma Ücretleri

günümüzde hem erkekler hem de kadınlar arasında oldukça yaygın olan bir bölgesel vücut şekillendirme yöntemidir. Bu yönteme halk arasında ‘yağ aldırma’ dense de, aslında yağlar değil yağ hücreleri alınır. Bu yüzden de kilo kaybetmeye dirençli olan basen ve karın gibi bölgelerin inceltilmesinde oldukça etkili bir yöntemdir. Yağ hücreleri azaldığı için vücudun işlem sonrası orantısı değişmez. Kilo alınsa dahi orantı aynı kalır.

 

Liposuction belli faktörler baz alınarak belirlenir. Bu faktörler kişiden kişiye değişiklik gösterebileceği için fiyatlar da değişiklik gösterir.

 

Kimler Liposuction Yaptırmalıdır

 

Bölgesel olarak incelmek isteyen herkes liposuction yaptırabilir. Cinsiyet farketmeksizin günümüzde birçok insan liposuction yöntemi ile bölgesel vücut şekillendirmeden faydalanmaktadır. Eğer kilo alma ya da kaybetme sürecinde değilseniz, en son yaptığınız doğumun üzerinden bir yıl geçmişse ve deriniz elastikiyetini kaybetmemişse, liposuction yaptırmak için aday olabilirsiniz. Belli sağlık sorunları liposuction işlemini riskli hale getirebilir. Doktorunuz işlem öncesi tıbbi geçmişiniz ile ilgili bilgilerinizi alacak ve sizi detaylı bir muayeneden geçirecektir. Nadir de olsa, işlem için riskli olan durumlar olabilmektedir. Bu konuda kararı doktorunuz verecektir. Liposuction ücretleri belirlenirken sağlık durumunuzun gerektireceği ekstra önlemler de işlem fiyatını etkileyebilir.

 

Liposuction Yağ Aldırma Ücretleri Neye Göre Belirleniyor

 

Yağ aldırma ücretlerinin belirlenmesinde; işlemin yapılacağı alanın büyüklüğü, seans sayısı, işlemin hangi yöntem ile yapılacağı, işlemin nerede yapılacağı ve ne tür anestezi yöntemi kullanılacağı etkili olabilmektedir. Örneğin eğer incelmesini istediğiniz bölgeler birden fazlaysa ya da tek seferde alınabilecek maksimum yağ oranı olan beş litre yağ alınması yetersiz geliyorsa, istediğiniz sonuçlara ulaşabilmeniz için birden fazla seans yapılması gerekebilir.

 

Liposuction için kullanılan yöntem de fiyatın belirlenmesinde etkilidir. Vazer, lazer ya da tümesol teknikleri için farklı fiyatlar çıkabilir. En doğrusu sizin ihtiyaçlarınıza uygun olan yöntemi seçmektedir. Liposuction yağ aldırma ücretleri belirlenirken, işlemin yapılacağı ortam da etkilidir. Eğer işlemi yaptırmanız için genel anestezi almanız gerekiyorsa, hastanede bir gece geçirmeniz gerekir, bu da yine fiyatlara yansıyacaktır.

 

Liposuction Yaptırma Kararını Verirken

 

Liposuction işlemini yaptırmayı düşünüyor ve karar veremiyorsanız, fiyattan önce değerlendirmeniz gereken bazı konular olduğunu söylemek gerekiyor. Güvenli ve sağlıklı bir işlem için, işinin ehli doktorların çalıştığı merkezlere başvurmanız önemli. Aksi hale vücudunuzu şekillendirmek istersen sağlığınızdan olabilirsiniz. Liposuction işlemini doğru ellere yaptırdığınızda, risklerle karşılaşma ihtimaliniz çok çok nadirdir. Liposuction tıbbi açıdan oldukça kolay bir işlemdir. İşlem sonrası morarmalar ve ödem dışında kişilerin şikayeti olmaz, bu şikayetler de iki hafta içinde azalarak ortadan kalkar. Liposuction yağ alırma ücretleri kararınızı belirleyen önemli bir değişken olabilir, fakat uygun fiyatlı olduğunu düşündüğünüz için güvenmediğiniz yerlerde ve size uygun olmayan yöntemlerle bu işlemi yaptırmamalısınız. En güzeli hastane ortamına, tecrübeli doktorlar tarafından işlemin gerçekleştirilmesi olacaktır.

 

Yağ aldırmak önemli bir karardır. Düşünmek, araştırma yapmak gerekir. Gerekenden az ya da fazla yağ hücresi alınması, vücudunuzun görünümünde dengesizliğe neden olabilir. İşlem sonrası yapmanız gerekenler konusunda yeterli bilgilendirilmeniz önemlidir, aksi halde enfeksiyon gibi istenmeyen durumlarla karşılaşabilirsiniz. Doğru merkezde doğru doktorlara kendinizi emanet ettiğinizde ise istediğiniz sonuçlara ulaşırsınız ve risklerle karşılaşma ihtimaliniz azalır. Böylece iki aylık bir sürenin sonunda bedeniniz istediğiniz orantıya kavuşur ve dengeli bir görünüm sergiler.

 

Liposuction yağ aldırma ücretleri her ne kadar kararınızı etkileyebilecek olsa da, sağlığınızın ve görüntünüzün her şeyden önemli olduğunu unutmamalısınız.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.