‘Ligde kalırız’

‘Ligde kalırız’

Üniversitespor camiası Antalya Kepez maçı için geri sayıma başladı. Ligde rahatlamak için Kepezi mağlup etmeleri gerektiğini belirten Basketbol Şube Sorumlusu Mehmet Kamanlı: Biz bu ligde kalacağız

BEKO Basketbol Ligi’nde 23.haftada Pazar günü evinde konuk edeceği Kepez Belediyesi’nin hazırlıklarını sürdüren temsilcimiz Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi’nde yönetim, teknik heyet ve oyuncular galibiyete odaklandı. Ligde iki haftadır kazanarak üzerindeki kara bulutları dağıtan sarı-mavili oyuncular şimdi de Kepez’i Konya’dan eli boş göndermenin planlarını yapıyor. Pınar Karşıyaka ve Casa TED Kolejliler maçlarını kazanarak önemli bir iş yapan sarı-mavililer, ligde son haftalarda sıkıntı yaşamamak için Kepez maçını da kazanıp iyice rahatlamak istiyor. Sezona Play-Off hedefiyle başlayan sarı-mavililer, şimdi sadece ligde kalmayı düşünüyor.

Genel Kaptan Murat Çetinkaya, Kepez maçını kazanıp 3’te 3 yapabilecek güçte olduklarını söyledi. Yeni transfer Hickerson’un takıma faydalı olacağından şüphe duymadığını vurgulayan Çetinkaya, “Antalya Kepez maçına çok önem veriyoruz. Bu maçı alırsak, ligde biraz daha rahatlamış olacağız. Seyircimize Pazar günü bu maçta büyük görev düşüyor. Daha önce olduğu gibi bizi yine desteklemeye devam etsinler. Antalya’yı onların da desteğiyle mağlup ederek biraz daha rahatlamak istiyoruz.
KAMANLI: BİZ İYİ BİR TAKIMIZ
Basketbol Şube Sorumlusu Mehmet Kamanlı, Üniversitespor’un zor günlerden geçse bile, ligin iyi takımlarından biri olduğunu söyledi. Sezon başı planlamasında Play-Off hedefiyle yola çıktıklarını, ancak daha sonra işlerin istedikleri gibi gitmediğini vurgulayan Kamanlı, “Biz bu lige renk katan, heyecanlı ender takımlardan birisiyiz. Ligde tam olarak rahat bir konumda değiliz. Kalan 7 haftada kritik karşılaşmalar oynayacağız. Kepez maçını kazanıp biraz daha rahatlamak istiyoruz. Seyircimize bu maçta büyük görev düşüyor. İnşallah bu maçı kazanırız” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.