LGS’de Rasyonel farkı

LGS’de Rasyonel farkı

2024 Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında Özel Rasyonel Öğretim Kursu öğrencisi Elif Beyza Aytek, Türkiye birincisi oldu.

Özel Rasyonel Öğretim Kursunda düzenlenen basın toplantısında öğrencilerinin bu başarısını kutlayan Tedem Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Teoman Yılmaz “Tedem Eğitim Kurumları bünyesindeki Rasyonel Öğretim Kursu öğrencimiz Elif Beyza Aytek tüm soruları cevaplayarak Türkiye birincilerinden olması bizleri sevindirirken, gururlandırdı. Bizi bu gururu yaşatan öğrencimiz Elif Beyza Aytek’i ve aynı sınavda başarılı olan öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutlarken, emeği geçen idarecilerimizi, öğretmenlerimizi ve ailelerine teşekkür ediyorum. Tedem Eğitim Kurumları olarak ülkesine, milletine faydalı nesiller yetiştirmeye devam edeceğiz. Öğrencilerimize bundan sonraki eğitim haytalarında başarılar diliyorum. Her zaman onların yanında olacağız” dedi.

Rasyonel Özel Öğretim Kursu Müdür Yardımcısı Fatih Erguvan ise istikrarlı bir şekilde sınav sürecini yürüttüklerini dile getirerek, başarılı olan öğrencileri kutladı. Erguvan, “500 tam puan yaparak Türkiye birincisi olan sevgili öğrencimiz Elif Beyza Aytek ve onunla birlikte kitlesel başarı olarak, yüzde 1’lik dilimde 7 öğrenci, yüzde 2’lik dilimde 12 öğrenci, yüzde 3’lük dilimde 15 öğrenci, yüzde 5’lik dilimde 22 öğrenci ve yüzde 10’luk dilimde 32 öğrenci olmak üzere 126 öğrencimizin sınava girdiğini düşünürsek öğrencilerimizin yüzde 70’lik bölümünü fen ve nitelikli okullara yerleştirebiliyoruz” diye konuştu.

SİSTEMLİ ÇALIŞTIM

LGS Türkiye Birincilerinden ve Özel Rasyonel Öğretim Kursu öğrencisi Elif Beyza Aytek başarıdaki katkılarından dolayı idarecileri ve öğretmenlerine teşekkür ederek, “Öncelikle sistemli bir çalışmayla hazırlandım. Beni motive eden şeylerin en başında ailem ve gelecek hayallerim vardı. Tüm bunların yanında gitmiş olduğum dershanem hayallerimi gerçekleştirmem noktasında bana çok yardımcı oldu. Yıl boyunca eğitim koçluğumuzu yapan sayın Fatih Erguvan hocam tüm süreç boyunca moral ve motivasyon noktasında, ders kaynakları noktasında, ödevlendirme noktasında, ekstra dersler ve etütler noktasında hep yardımcı oldu. Rehber öğretmenimiz Fatma Nur hocamız aynı şekilde hep varlığını hissettirdi. Seneye sınava girecek arkadaşlara tavsiyem düzenli çalışmaya başlasınlar ve bol bol kitap okusunlar” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.